Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sint Thorir med utbrudd: «Hallo, hvem er julenissen som styrer denne?»

Refset kamera-trening.

UTBRUDD: Thorir Hergeirsson måtte heve stemmen og ropte mot arrangøren som trente på kameraføring midt under Norges treningsøkt. - Direkte farlig, sa han etterpå. Foto: Bjørn Langsem
UTBRUDD: Thorir Hergeirsson måtte heve stemmen og ropte mot arrangøren som trente på kameraføring midt under Norges treningsøkt. - Direkte farlig, sa han etterpå. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

HERNING (Dagbladet): De norske håndballjentene gjennomførte i formiddag den siste treningsøkta før VM-semifinalen mot Romania i kveld.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson kan melde om en skadefri tropp.

- Alle er klare for spill. Vi har 16 friske spillere, sier Hergeirsson til Dagbladet og øvrig presse.

Kamera-refs Treningsøkta ble gjennomført uten den store dramatikken - og det var Hergeirsson selv som måtte heve stemmen og kjeftet på arrangøren som styrte et kamera i svaiet over banen.

«Hallo, hvem er julenissen som styrer denne?» skrek Hergeirsson plutselig opp mot tribunen og pekte mot kameraet som svaiet rett over parketten.

Så kom et nytt utbrudd:

«Hvem er det som styrer denne, for pokker?» ropte Hergeirsson, før arrangøren reagerte.

- Farlig I pressesonen utdypet islendingen, etter spørsmål fra VGTV.

- Det er manglende respekt overfor laget som trener å øve på kameraføring på 1,70 høyde. Det er direkte farlig, sier Hergeirsson.

- Og det er heldig for arrangøren at kameraet ikke ble skutt i stykker. Det er greit for meg, men det er lite våkent, sier Hergeirsson.

Norge - Romania starter klokka 20.30 i kveld.

- Romania har endret litt på spillestilen sin gjennom mesterskapet. Vi får se hvordan vi skal stoppe de igjen, sier landslagstreneren.

KAMERA-REFS: Thorir Hergeirsson reagerte på et kamera som svevet over det norske laget som trente i formiddag. Foto: Bjørn Langsem
KAMERA-REFS: Thorir Hergeirsson reagerte på et kamera som svevet over det norske laget som trente i formiddag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media