Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sint Zuccarello skjelte ut svensk profil

Anklaget tidligere lagkamerat for filming.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Rangers - Penguins 1-3

(Dagbladet): New York Rangers og Mats Zuccarello tapte 1-3 mot Pittsburgh Penguins i natt - og det ble også et gjensyn mellom nordmannen og tidligere lagkamerat Carl Hagelin.

Ifølge Aftonbladet ble det hett mellom de to skandinavene på isen, og Zuccarello benyttet anledningen til å komme med noen gloser til sin svenske venn underveis. Rangers' Marc Staal fikk nemlig utvisning for hekting på Hagelin og situasjonen fikk «Zucca» til å fyre seg opp.

- Jo, han filmet. Men jeg vil ikke fortelle hva jeg sa til ham, og vil heller ikke fokusere på det som skjedde, sier Zuccarello til Aftonbladet.

Svenske Hagelin er derimot klar på at utvisningen var korrekt.

- Jeg hørte ikke hva han (Zuccarello) sa. Men jeg filmer ikke. Staal hektet meg skikkelig med armen. Utvisningen var krystallklar, sier Hagelin.

Fra 1-0 til 1-3 Det var Penguins som hadde mest grunn til å glise etter kampen, etter at bortelaget snudde kampen.

Rick Nash scoret på pasning fra Kevin Klein og sendte Rangers-fansen i ekstase i 2. periode.

På tampen av midtperioden kom Rangers i trøbbel i undertall. Penguins-kaptein Sidney Crosby scoret og sørget dermed for at lagene var like langt før den avgjørende perioden, skriver NTB.

Der tok det drøyt fire minutter før Matt Cullen sendte Penguins i føringen. Seieren ble trygget av Kris Letang i åpent mål like før slutt.

- Ingen krise Mats Zuccarello tok ingen målpoeng i tirsdagens kamp. Han spilte 19.22 minutter, mest av Rangers' offensive spillere.

Penguins leder 2-1 i kamper i best av sju serien.

- Vi vet at det er sluttspill og alt kan skje. Det er bare 1-2, så det er ikke noe å tenke på. Dette er ingen krise. Det er flere kamper som skal spilles, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

- Dette føles bra og på torsdag vil vi opp i en 3-1-ledelse, sier utskjelte Hagelin til svensk presse.

NHL-sluttspillet ishockey tirsdag, 1. runde (best av 7):
Øst: 3. kamp: New York Rangers- Pittsburgh Penguins 1—3 (0-0, 1-1, 0-2), sammenlagt 1-2, 4. kamp: Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning 2-3 (0-1, 2-1, 1-0), sammenlagt 1-3.
Vest: 3. kamp: Nashville Predators - Anaheim Ducks 0-3 (0-1, 0-2, 0-0), sammenlagt 2-1, 4. kamp: Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 3-4 (0-1, 2-1, 1-2), sammenlagt 1-3.

Hele Norges coronakart