Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sinte irer møter Frankrike

Sjekk hvem som møter hvem i playoff.

MØTER IRLAND: Karim Benzema og Frankrike møter Irland i playoff om å nå VM. Foto: AP Photo/Francois Mori
MØTER IRLAND: Karim Benzema og Frankrike møter Irland i playoff om å nå VM. Foto: AP Photo/Francois Mori Vis mer

||| (Dagbladet.no): Som Europas svakeste gruppetoer måtte de norske fotballgutta se langt etter playoff, men for åtte andre gruppetoere lever VM-drømmen fortsatt.

I ettermiddag ble de fire playoffkampene trukket i Zürich.

Mye av forhåndsomtalen har handlet om Fifas kontroversielle hasteavgjørelse om å seede nasjonene som ligger høyest på Fifa-rankingen, og særlig Irland har raslet med sablene.

Irene ble neppe mildere stemt da Frankrike kom opp av bollen som motstander. Portugal skal på papiret være store favoritter mot Bosnia, det samme skal Russland være mot Slovenia, mens Hellas - Ukraina i utgangspunktet virker som det mest åpne oppgjøret.

Lagene møter hverandre både hjemme og borte, og kampene spiller den 14. og 18 november. Slik ble trekningen (lagene som åpner med hjemmekamp er nevnt først):

Irland - Frankrike

Portugal - Bosnia

Hellas - Ukraina

Russland - Slovenia

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling