Sinte Odd-tilhengere

Dagbladets lesere engasjerte seg etter at vi i går tippet sluttresultatet i Tippeligaen. Og flest vil gi oss ris fordi vi plasserte Odd for lavt på tabellen.

Dagbladet tippet i går tabellen for Tippeligaen 2005. Og reaksjonene lot ikke vente på seg i fotballbloggen på Dagbladet.no. (Ikke sagt meningen din ennå? Her har du muligheten!)

-  Det å tippe at Odd havner på nedrykksplass er jo bare tull! Men det er vel Dagbladet i et nøtteskall, skrev Christian.

Dagbladet tror altså at Odd blir årets store negative overraskelse - og får ris for det. Men når avisa du nå leser, tror Start overrasker og kommer på sjette plass - kommer også riset fram fra skapet.

-  Dere har for høye forventninger til Start. Det er stor forskjell på treningskamper og Tippeligaen! skriver Ali Al-Nayef.

Denne sesongen kan du ikke bare slakte, hylle og diskutere Dagbladets sesongtips i fotballbloggen på nettet, men også få din egen blogg.

I den kan du skrive om ditt eget favorittlag - uansett om det er Brann i Tippeligaen eller Borre i 3. divisjon avdeling 9.

Send en liten skriveprøve til John Rasmussen (jor@dagbladet.no), så kan du selv være ekspert på ditt eget fotballag!

Her er en del av de mange innleggene på fotballbloggen:

Nedrykk?

Skrevet av Christian

Det å tippe at Odd havner på nedrykksplass er jo bare tull! Siden vi rykka opp har vi alltid vært på øvre halvdel av tabellen! Hadde du snudd tabellen opp-ned snakker vi realitet. Men det er vel Dagbladet i et nøtteskall ...

Fugla

Skrevet av hrisizal

Fugla på 4 plass ... hva kan man si? Jo, det skal jeg si dere: Helt riktig! Det blir nok Royal League på oss til høsten, ja! Oh yeah, and another thing, Vål\'enga suger verre!

Tromsø

Skrevet av Cora Sandel

Tromsø kommer til å havne høyere enn niende. Latterlig å tippe Start foran TIL, jeg blir helt oppgitt.

Press på Start?

Skrevet av Ali Al-Nayef

Start har hatt en veldig bra oppkjøring i vinter, og det har fått mange til å rangere dem høyt på tabellen. Men kan Start takle det presset? Og holde seg trygt i tippeligaen?

Jeg mener det at hvis de klarer å spille så bra fotball som de har gjort i vinter og unngår skader, så er de der. Men mener selv at media har for høye forventninger til Start, det er stor forskjell på treningskamper og Tippeligaen!

Oddrane

Skrevet av Runis

Dette må være en sein aprilspøk fra Dagbladet. Hadde man byttet Odd og Start på tabellen, ville det passet bedre. Og det er jo bare tull å begrunne med dårlige treningsresultater. Ser man tilbake på hvordan Odd har gjort det i treningskamper tidligere så har man ikke vært helt på topp, men kommer alltid når serien starter. Og såvidt jeg vet slapp men først opp treningen ved påske. Første kamp etter ferien vant vi 3- 0 borte mot Sandefjord, noen dager senere vant VIF kun 1- 0 mot samme motstander.

Tromsø høyere

Skrevet av Sander

Bra at folk tipper Tromsø langt ned på tabellen, som i fjor. Mange vil nok bli overrasket også i år, særlig osloavisene. Jeg gleder meg til å se TIL knuse VIF på Alfheim!

Dagbladet tar alltid feil

Skrevet av He He

Det var godt å se Dagbladet tippe RBK på førsteplass. Mitt inntrykk er jo at de alltid tar feil. Prøv heller å plassere RBK ned en to-tre plasser, så er vi der.

Viking!

Skrevet av Espen

Viking blir årets store overraskelse. Hannes årets toppscorer. Hangeland årets spiller før han blir kjøp av de «store» i Europa! Bayern, Barcelona, Arsenal trenger den nye kommende norske landslagsstjerna!

We are Odd,

Skrevet av Odd

who are you?

Det å tippe Odd på 12. er jo helt meningsløst. Olivier er bedre trent i år, dessuten har de fått ny midtbanespiller. Bare se på VG, de er ferdig med 9. plassen og har fortsatt ikke nevnt Odd ennå. Så i denne saken har jeg mer tro på VGs tipping enn Dagbladets.

Glimt!

Skrevet av Glimtrox

Dagbladet er jo helt ræva! Bodø/Glimt kom på 2. plass for to år siden og har nesten samme stall nå som da! Hvorfor i helvete tror dere de rykker ned da? Forbanna idioter! RBK på andre, VIF på første, Brann på tredje! Glimt på 8. plass! IDIOTER!

Odd mye lenger opp!

Skrevet av Oddvar

Odd mye lenger opp! Å tippe odd så langt ned er til å le av - HOHO :) Hvorfor det, liksom? Er det mulig å ha så lite peiling? Jaja, det er bare å vise alle når serien starter det:) Lykke til alle sammen!

BEDRE TRENT: Olivier Occean er bedre trent enn i år, skriver en leser, og gir oss kritikk for at Odd er plassert helt nede på 12. plass. Her er Occean i duell med RBKs Vidar Riseth under Odds hjemmekamp i fjor.