Sir Alex: - Ingenting er avgjort

Manchester United-manager Alex Ferguson var strålende fornøyd etter gårsdagens seier over gullrival Leeds. Men at kampen om gullet er over vil ikke Sir Alex høre snakk om.

United ligger seks poeng foran Leeds når det gjenstår 13 ligarunder og med den styrken United har vist i ligainnspurten de siste sesongene mener mange fotballeksperter at gullkampen i realiteten er avgjort.

- Det var en viktig seier, men de aller viktigste kampene ligger foran oss. Vi har en meget god sjanse til å vinne ligaen, men det er mange utfordringer i tida som kommer. Vi er nødt til å prestere hele veien, sa Alex Ferguson til SkySports i et forsøk på å dempe forventningene etter slaget på Elland Road.

Mange har hevdet at Manchester United har hatt et keeperproblem denne sesongen. I går viste Mark Bosnich at han holder det nivået som kreves som Uniteds siste skanse. Bosnich ble kåret til banens beste spiller.

- Det er fortsatt 13 kamper igjen, og så lenge vi ikke er 39 poeng foran er ingenting avgjort, sa keeperhelten etter kampen.

UNITED-HELTENE: Målscorer Andy Cole og banens beste Mark Bosnich var de store heltene da Manchester United vant 1-0 over Leeds. Cole scoret kampens eneste mål etter 52 minutter.