Sir Alex: - Kritikerne er misunnelige

Sir Alex Ferguson tror Manchester Uniteds kritikere er misunnelige på lagets suksess.

United-manageren synes kritikken mot laget spillestil er urettmessig. Både David Beckham, Jaap Stam og Roy Keane har vært i trøbbel med mennene i svart denne sesongen.

- Statistikken viser at Manchester United er et av lagene som oppfører seg best i landet, og det på tross av alle kampene vi spiller, sier Ferguson til nyhetsbyrået Press Association.

Ferguson føler at spillerne hans blir forfulgt av kritikere som ikke liker at United rasket med seg tre trofeer forrige sesong.

Han er enig i at noen av spillerne har gått over streken til tider, men mener at det har blitt vanlig med en litt røffere tone på fotballbanene den sist tida.

- Jeg aksepterer at vi ikke er unntatt reglene, men det er feil å gjøre Manchester United til et eksempel når det er det likt over hele landet, sier han.

Flere av United-spillerne har blitt kritisert fordi de bidrar til at andre får rødt kort med teatralske fall og rop til dommeren.

- Alle prøver å protestere mot dommeravgjørelser av alle slag. Spillere debatterer hver avblåsning, og det er ikke bare United som gjør det, sier Ferguson.