Sir Alex: - Pressen hater Man Utd

Ferguson rasende på britiske journalister.

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson brukte dagens pressekonferanse i Manchester til å skjelle ut engelsk presse.

- Pressen hater Manchester United. Hatet har alltid vært der, jeg regner med det er fordi vi er en så stor klubb, sa United-manageren.

- Jeg kan forstå det litt, men det har gått altfor langt. De prøver å splitte klubben - spillerne fra supporterne og supporterne fra spillerne. Jeg tror supporterne våre er klar over dette, og jeg tror ikke de vil gå i fella, fortsatte Ferguson.

Forlot rommet

Skotten styrte showet i pressekonferansen dagen før Premier League-møtet med Wigan på Old Trafford. Etter tordentalen, ble det åpnet for spørsmål fra journalistene.

Ferguson forlot rommet etter å ha svart på ett spørsmål, melder Reuters.

Det er en presset United-manager som leder laget sitt på hjemmebane i morgen. United ble endte helt sist i sin Champions League-gruppe, og får heller ikke spille i Uefa-cupen til våren.

Chelsea-problem

Etter uavgjort-kampen mot Everton i helga, er det 12 poeng (med én kamp mindre spilt) opp til ledende Chelsea, og de hjemlige cupene kan snart stå igjen som Uniteds eneste trofémulighet denne sesongen.

- Vi har alle sammen problemer fordi Chelseas stabilt gode form gjør det vanskelig å vinne ligaen, sier Ferguson.

- Hvis du ser på poengene, har vi gjort det bedre enn fire av de siste seks sesongene på denne tida av året. De fleste lagene under Chelsea, vil kunne si at de har hatt en ganske god sesong, men deres stabilitet er et problem for alle, ikke bare for Manchester United.

HISSIG: Sir Alex Ferguson.