Sir Alex: - Svennis ville ha jobben min

Manchester United-manager Alex Ferguson sier Sven-Göran Eriksson sto klar til å ta over for ham da han egentlig skulle gå av.

Det er i et intervju med The Times i dag sir Alex kommer med denne avsløringen. Ferguson hadde egentlig tenkt å gå av etter forrige sesong, men ombestemte seg og signerte en ny treårsavtale. Englands svenske landslagssjef Sven-Göran Eriksson ønsket å overta for Ferguson som United-manager, ifølge «Fergie».

Og 61-åringen har ikke særlig mye til overs for Svennis.

- Jeg tror Eriksson ville vært et enkelt valg for dem. Ingenting skjer jo, gjør det vel? Han endrer ikke på noe, sier Ferguson.

- Han går med strømmen, ingen blir uvenner med ham. Han ville nok vært en bra mann for United, skjønner du? Et akseptabelt fjes, sier skotten.

Ferguson tror det allerede var avtalt at Svennis skulle overta jobbens hans i United.

- Jeg tror helt klart de hadde gjort en avtale. Jeg vet det ikke helt sikkert, men er overbevist om at det var Eriksson. De hadde nok tatt hverandre i hånden på det, men ikke skrevet noen kontrakt. Han var jo fremdeles landslagssjef for England, sier Ferguson, som dermed klart indikerer at Svennis var klar til å gi seg som engelsk landslagssjef etter VM i Japan og Sør-Korea i fjor sommer.

(NTB-Reuters)

IKKE SVENNIS-FAN: Sir Alex Ferguson har ikke så mye pent å si om Sven-Göran Eriksson.