Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex: - Wenger er en skam

Feiden fortsetter.

(Dagbladet.no): De ga nok ingen julegaver til hverandre, sir Alex Ferguson og Arsene Wenger. I dag kommer Manchester United-sjefen med et voldsomt utspill mot Arsenal-sjefen, via avisa The Independent.

Ferguson forteller om episoden i United-tunnelen i fjor høst, der Wenger hudflettet flere United-spillere som juksemakere.

Wenger skal ha blitt konfrontert av Ferguson på stedet, men franskmannen bare løftet hendene og spurte «hva vil du skal gjøres?».

- Å be om unnskyldning for den type oppførsel til en annen manager, er utenkelig for ham. Det er en skam, men jeg forventer aldri noen unnskyldning fra Wenger. Han er ikke typen til det, sier sir Alex.

United-sjefen røper også at United og Arsenal hadde en avtale om å ikke lette på sløret om hva som egentlig skjedde etter matkastingen og bråket.

Avtalen brøt Arsenal.

- I de følgende ukene fikk du tirader fra Arsenal om at de ble sparket av banen, og alt slikt nonsens, sier Ferguson som innrømmer at Ruud van Nistelrooys takling på Ashley Cole ikke var god.

Men han synes Arsenal var mest aggressive.

- Wenger klager alltid over at kampene ikke spilles i riktig ånd. De er tidenes dårligste tapere. De har ikke lært å tape. Kanskje er det bare Manchester United, de taper ikke mot mange andre, sier sir Alex.

AMPERT:</B> Sir Alex Ferguson krangler med managerrivaler gjennom media. Her mot Arsene Wenger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media