Sir Alex avviser Liverpools gullsjanser

Chelsea hovedtrusselen.

FRYKTER CHELSEA: Sir Alex Ferguson fnyser av Liverpools gullsjanser. Skotten mener Benitez' menn skal få problemer med å følge opp fjorårets sesong. Foto: EPA.
FRYKTER CHELSEA: Sir Alex Ferguson fnyser av Liverpools gullsjanser. Skotten mener Benitez' menn skal få problemer med å følge opp fjorårets sesong. Foto: EPA. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United-sjefen mener motstanderne vil lese fjorårets Premier League-toer bedre denne sesongen.

- Liverpool hadde antagelig den beste sesongen på 20 år, avsluttet med 86 poeng og havnet likevel fire poeng i bakleksa, sier han, ifølge Guardian.

- Det vil bli vanskelig for dem å gjenta det, og ikke minst forbedre seg. Andre lag vil lese dem bedre, sier skotten.

Nå bekymrer han seg mer for Chelsea.

Ferguson identifiserer Carlo Ancelotti som den viktigste årsaken til at London-klubben er Uniteds største hindring mot det fjerde seriegullet på rad.

- Ancelotti vil endre måten Chelsea spiller på. Chelsea vil spille på Milan-måten. Det skaffet ham to europacuper, og burde vært tre siden de aldri burde tapt mot Liverpool, sier Ferguson med adresse til Champions League-finalen i 2005.

I går ble det klart at Xabi Alonso slutter seg til Real Madrid.

Canal Plus-ekspert og tidligere Wimbledon-trener Lars Tjærnås tror Rafa Benitez kan ha solgt seg ut av ligagullet.

- I verste fall har de solgt seg vekk fra ligagullet, sier Tjærnås i dagens papirutgave av Dagbladet.

- Han er en spiller med et veldig bredt register. Han leser spillet så godt at han er en god ballvinner, og er samtidig veldig kreativ og ofte arkitekten bak det Liverpool skaper offensivt, sier Tjærnås.

Canal Plus-kollega Kenneth Fredheim beskriver salget som som «smått dramatisk» for Liverpools gullhåp.

- Midtbanespillere som ham, med lav feilprosent og kreative pasningsferdigheter vokser ikke på trær, sier Fredheim til Dagbladet.

Manchester United spiller sin siste treningskamp onsdag kveld, mot Valencia.

Søndag venter Chelsea i Community Shield. Det blir uten Edwin van der Sar, som har brukket et bein i hånda. Hollenderen er ute i åtte uker.

HOVEDTRUSSELEN: Carlo Ancelotti. Foto: Gabriel Bouys / AFP.
HOVEDTRUSSELEN: Carlo Ancelotti. Foto: Gabriel Bouys / AFP. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer