Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex ber for Solskjær

Sikker på at 31-åringen kommer tilbake.

(Dagbladet.no): For to måneder siden ble Ole Gunnar Solskjær kneoperert i Göteborg. Prognose: Ett år ute, i beste fall.

Manchester United-manager Alex Ferguson er skråsikker på at nordmannen blir å se i United-trøya igjen.

- Det er en lang vei tilbake, men vi ber og håper for ham alle sammen. Han er en fantastisk spiller og jeg er sikker på at han kommer tilbake, sier Ferguson til Manchester Uniteds egen radiostasjon.

Solskjær hinket rundt på krykker, på tribunen, da Norge møtte Skottland på Hampden Park. United-manageren mener angriperen viser stor framgang hjemme i Manchester.

- Det går bra med Ole. Han legger ned et enormt stykke slit, og det er akkurat den type dedikasjon som gir ham en stor sjanse. Han har også et flott temperament for å takle slike ting, sier Ferguson som ikke legger skjul på at han føler med spissen som kom fra Molde i 1996.

For Solskjær ble operert først høsten 2003, før han måtte under operasjonsbordet på nytt i august.

- Det er veldig frustrerende for enhver spiller, og spesielt for en i 30-årene. Noen spillere bekymrer seg når de havner i en slik situasjon. Men Ole vet hva han skal gjøre, og lar seg ikke bry mentalt. Det er nødt til å hjelpe ham.

CUPJUBEL:</B> Solskjær har ikke vært på banen for Ferguson siden FA-cupseieren mot Millwall i mai.
12 MÅNEDER:</B> Fysioterapi i et over og deretter fotballtrening ventet Ole Gunnar Solskjær etter operasjonen i Sverige.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media