Ole Gunnar Solskjær ny manager i Manchester UNited

Sir Alex Ferguson formet Ole Gunnar Solskjær. I dag har han grunn til å være veldig stolt

På sin første pressekonferanse som United-manager så det ut som om Ole Gunnar Solskjær hadde gjort det hundre ganger før. Sånn er det å komme hjem.

KOSER SEG I UNITED: Han sier han er kommet hjem, og du ser det på han. Ole Gunnar Solskjær storkoser seg i den nye jobben i Manchester United. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix
KOSER SEG I UNITED: Han sier han er kommet hjem, og du ser det på han. Ole Gunnar Solskjær storkoser seg i den nye jobben i Manchester United. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET STEMTE DET vi antok da nyheten slo ned som ei bombe, at Manchester United ikke valgte Ole Gunnar Solskjær på fartstid og meritter. Han ble valgt fordi han er Ole Gunnar Solskjær.

En ekte sønn av klubben.

HAN SMILTE NOK i formiddag, sir Alex Ferguson. Av pur stolthet. Som fotballmann er Ole Gunnar Solskjær hans verk. Først som tålmodig klassespiller med ekstreme målscorende evner. Dernest som trener. Og nå – endelig – som manager i verdens største fotballklubb.

Å se Ole Gunnar Solskjær på managerens kontor må gjøre sir Alex Ferguson godt.

NÅR OLE GUNNAR SOLSKJÆR sier han har lært alt av sin gamle mentor, vel, da er det ikke fleip eller spill for galleriet. Det er fakta. Han sier det så ofte han kan. Og han sier det med en inderlig stolthet og varme. Jeg har opplevd det ved flere anledninger, enten vi har snakket om Molde, Manchester United, ferdigheten som heter målscoring eller fotball generelt.

Ole Gunnar Solskjær har gjerne en referanse til læremesteren på skolen han gikk i Manchester United.

Eller sjefen, som han fortsatt liker å omtale sir Alex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer