Sir Alex Ferguson gjør comeback som manager i Oslo i morgen

Men kampen er stengt for hvermannsen.

RYDDER FOR FERGUSON: Sir Alex Ferguson kommer til Oslo i morgen. På bildet ryddes Vallhall for å kunne ta imot den tidligere manageren — som torsdag er foredragsholder for finansfolket. MMS-foto: Lars H. Kvam / Foto: NTB Scanpix
RYDDER FOR FERGUSON: Sir Alex Ferguson kommer til Oslo i morgen. På bildet ryddes Vallhall for å kunne ta imot den tidligere manageren — som torsdag er foredragsholder for finansfolket. MMS-foto: Lars H. Kvam / Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen får Oslo Øst besøk av et av tidenes største fotballnavn:

Sir Alex Ferguson kommer til Vålerengas egen fotballhall, Vallhall Arena.

Her skal den 71-årige skotten holde foredrag for finansmennesker, og deretter lede et lag bestående av finansmennesker i fotballkamp på kunstgresset. Det andre laget skal ledes av Ole Gunnar Solskjær.

Arrangør er finansinstitusjonen Arctic Securities.

Svarte duker Akkurat nå forberedes det celebre innrykket, som skal være hermetisk lukket for de som ikke er invitert. Blant annet skal vinduene som vanligvis gir innsyn fra kantina til Vålerenga Fotball, dekkes til av svarte duker.

Ikke for å hindre uvedkommende å kikke inn, men for ikke å forstyrre de som trener i hallen seinere på kvelden, forklarer Hilde Wathne von Krogh i Arctic Securities til Dagbladet.

- Vi skal ha en mingleseanse i etterkant av fotballkampen, så det er rett og slett bare for å ha en slags skillevegg mellom oss og de som har treningsøkta si på kunstgresset.

Røkke og Spetalen? Men er du ikke på gjestelista, kommer du heller ikke inn - verken på foredraget eller til kampen. Bare de 500 som er påmeldt, alle kunder eller på annen måte relatert til arrangørfirmaet, vil slippe inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer