BLIR LÆRER: Fra mai skal den tidligere Manchester United-sjefen Alex Ferguson skal dele av sin kunnskap med studentene ved det kjente universitetet Harvard.

Fredag kom Ferguson til enighet med det amerikanske universitetet om en langsiktig lærerstilling. Foto: REUTERS/Luke MacGregor/NTB Scanpix
BLIR LÆRER: Fra mai skal den tidligere Manchester United-sjefen Alex Ferguson skal dele av sin kunnskap med studentene ved det kjente universitetet Harvard. Fredag kom Ferguson til enighet med det amerikanske universitetet om en langsiktig lærerstilling. Foto: REUTERS/Luke MacGregor/NTB ScanpixVis mer

Sir Alex Ferguson har fått seg ny jobb

- Jeg er henrykt over muligheten.

Fra mai skal den tidligere Manchester United-sjefen Alex Ferguson skal dele av sin kunnskap med studentene ved det kjente universitetet Harvard.

Fredag kom Ferguson til enighet med det amerikanske universitetet om en langsiktig lærerstilling.

Den 72-årige skotten skal forelese i et nytt kurs ved navn «The Business of Entertainment, Media ans Sports».

- Jeg er henrykt over muligheten og privilegiet til å bidra i et så respektert kompetansesenter. Den tiden jeg allerede har tilbrakt på Harvard har vært en stimulerende opplevelse, og jeg ser fram til å utvikle forholdet til studenter, lærere og venner av Harvard Business School, sa Ferguson.

Tidligere har Ferguson vært gjesteforeleser ved universitetet. Han skal framover samarbeide med professor Anita Elberse, som selv har jobbet med en studie om trenerlegendens lederegenskaper.

- Vi ønsker Alex Ferguson velkommen til å dele av sin fantastiske reise og bidra til at medlemmene ved utdanningen vår kan gjøre en forskjell i verden, sier Elberse.

Ferguson starter i sin nye jobb som foreleser i mai.

(NTB)