Sir Alex fnyser av Terry-utspill

Tror ikke Chelsea har et ekstra gir. Se video!

(Dagbladet.no): Chelsea kappet ned Manchester Uniteds forsprang til fem poeng da de slo Newcastle i midtuka. Etter kampen advarte kaptein John Terry om at de regjerende mesterne har mye mer å gå på - i motsetning til Manchester United.

- Manchester United spiller trolig akkurat så god fotball som de er i stand til i øyeblikket. De har hatt få skader. Vi vet derimot at vi har mer å gå på som lag. Når vi når det nivået er det ingen som kan slå oss, sa John Terry.

Vi trengte ikke vente lenge på reaksjonen fra Old Trafford. I går ble Sir Alex Ferguson bedt om å kommentere Terrys utspill om at Chelsea har et annet nivå inne.

Det ble elegant besvart av den hissige skotten.

- Ja, de kan ha et annet nivå inne, innledet han.

- De kan bli dårligere.

Utmerket sjanse

Verken Chelsea eller Manchester United skal i aksjon i dag, men møter henholdsvis Everton og West Ham på bortebane i morgen. Uansett utfall i de kampene er United i en langt gunstigere posisjon enn det Sir Alex hadde forventet før sesongen startet.

Sir Alex fnyser av Terry-utspill

- Jeg ville vært tilfreds selv om vi var to poeng bak Chelsea på dette tidspunktet, sier han ifølge Reuters.

- Jeg vet at vi har en utmerket sjanse denne sesongen, og konsentrerer meg bare om det vi selv gjør.

Sløser for mye

Men selv om United bare har avgitt poeng i tre av 17 kamper denne sesongen, og er det mestscorende laget i Premier League, ser perfeksjonisten Ferguson et stort forbedringspotensiale.

- Vi gjør bortekampene vanskeligere for oss selv ved å ikke sette sjansene våre. Vi kunne vunnet med seks mål mot Reading, men endte opp med uavgjort. Vi burde også ha vunnet langt klarere mot Sheffield United og Middlesbrough, sier han ifølge SkySports.

- Totalt sett har spillerne vært fantastiske og jeg er nødt til å stole på dem, men dette er et område hvor vi kan bli bedre.