Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex forventer Ruud-retur

Venner igjen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For noen uker siden virket det ganske utenkelig at Ruud van Nistelrooy fortsatt ville være Manchester United-spiller ved sesongstart.

Nå er ikke tanken lenger like fremmed.

Nevnte van Nistelrooy

I et intervju med Uniteds egen TV-kanal, MUTV, nevner Sir Alex Ferguson van Nistelrooy som en av personene som skal innfinne seg på trening 24. juli, skriver BBC.

- De fleste spillerne som har deltatt i VM får tre ukers ferie. De som stiller på trening 24. juli er Gary Neville, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, Edwin van der Saar og Ruud van Nistelrooy, sa United-manageren.

Noen ytterligere kommentar ga han ikke - ei heller om Cristiano Ronaldo.

I vår karakteriserte Ferguson sin nederlandske spiss som en trussel mot lagmoralen, trolig etter en opphetet krangel med Cristiano Ronaldo på treningsfeltet.

Ruud er positiv

GJENFORENES? Ruud van Nistelrooy har blitt linket til en rekke storklubber etter krangelen med Sir Alex Ferguson, men nå kan ting tyde på at nederlenderen har en framtid på Old Trafford likevel. Foto. AP
GJENFORENES? Ruud van Nistelrooy har blitt linket til en rekke storklubber etter krangelen med Sir Alex Ferguson, men nå kan ting tyde på at nederlenderen har en framtid på Old Trafford likevel. Foto. AP Vis mer

De fleste spillere som kommer på kant med Ferguson forsvinner relativt kjapt fra Old Trafford. Uttalelsen Ferguson ga til MUTV, kan imidlertid tolkes som at van Nistelrooy kan ha en framtid i United likevel.

29-åringen selv har i hvert fall signalisert at han kan tenke seg å dra tilbake til klubben han elsker.

- Jeg har to år igjen av kontrakten, og hvis ting forblir slik de er for øyeblikket kommer jeg fortsatt til å være i klubben neste sesong, sa Nistelrooy i forkant av VM.