Sir Alex henter afrikansk spiss

Manucho fikk kontrakt etter prøvespill.

(Dagbladet.no): Manchester United har sikret seg en ny spiss.

Angriperen går under tilnavnet Manucho, er 24 år gammel og fra Angola. De tre siste ukene har han trent med United. Det han viste fram var godt nok til en treårskontrakt.

- Han er en høy, bevegelig og rask spiss. Vi ble oppmerksom på han via Carlos (Queiroz\') kontakter for et halvt år siden, sier manager Alex Ferguson til Uniteds hjemmeside.

Fortsatt gjenstår arbeidstillatelsen for Petro Athletico-spissen. Hvis det ikke går i orden leies han trolig ut til en portugisisk klubb.

Men først skal han delta i det afrikanske mesterskapet i januar. Manucho, som egentlig heter Mateus Alberto Contreiras Goncalves, er forhåndsuttatt på det angolske landslaget til mesterskapet i Ghana.

Enn spiss som ikke kommer til United er Henrik Larsson, svensken som ble innleid i fjor vinter. Denne uka oppsto det rykter om at 36-åringen igjen er ønsket på Old Trafford.

- Det hadde vært interessant, men jeg tror ikke det skjer, sier Ferguson.

ASSISTENTEN FIKK TIPS: Alex Ferguson lot Manucho prøve seg på trening i United fordi Carlos Queiroz hadde fått anbefalinger på spissen. Foto: Scanpix/Reuters
ASSISTENTEN FIKK TIPS: Alex Ferguson lot Manucho prøve seg på trening i United fordi Carlos Queiroz hadde fått anbefalinger på spissen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
NEPPE TILBAKE: Ferguson har liten tro på et Henke Larsson-comeback i United.