Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex mener Ronaldo har sluttet å filme

- Vi har snakket med ham om det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Svært få betviler Cristiano Ronaldos store fotballtalent. Portugiseren er anerkjent for sine tekniske finesser og vanvittige fintereportoar, men har likevel fått et frynsete rykte som en følge av noen teatralske fall.

Så sent som i forrige uke snakket Roy Keane i harde ordelag om spillere han hadde spilt sammen med som «falt som om de var skutt» - og Ronaldo var nok trolig en av dem han hadde i tankene.

- Vi vet alle hvem disse spillerne er, og jeg har ikke noe til overs for dem. Jeg fatter ikke at en spiller kan rulle rundt for så å reise seg 30 sekunder seinere. Jeg ville vært flau. Det er juks, og hvis det var meg ville familien min gjort meg arveløs, sa Keane.

Men den delen av Ronaldos fotballspill er nå luket vekk, mener Sir Alex Ferguson.

- Det er lett å se hvordan Ronaldo har utviklet og forbedret seg, av den enkle grunn at han har vokst opp. Folk i klubben har snakket med ham om det (filmingen). Det er veien å gå. Men det er noen skuespillere der ute som har det i blodet, og som aldri kommer til å forandre seg, uansett hva manageren deres sier, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

FRYNSETE RYKTE: Cristiano Ronaldo er kjent for å være en spiller som kaster seg lett, men nå har han skjerpet seg, mener Sir Alex Ferguson. Her er United-vingen i duell med Portsmouths Gary O\'Neil. Foto: REUTERS
FRYNSETE RYKTE: Cristiano Ronaldo er kjent for å være en spiller som kaster seg lett, men nå har han skjerpet seg, mener Sir Alex Ferguson. Her er United-vingen i duell med Portsmouths Gary O\'Neil. Foto: REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!