Sir Alex provosert av «den store Arsene Wenger»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Å tape er noe av det verste Sir Alex Ferguson vet - særlig når han taper for erkerival og yndlingsfiende Arsene Wenger.

Sist søndag snudde Arsenal 0-1 til 2-1 i løpet av kampens 10 siste minutter. Etterpå avslørte en av Arsenal-spillerne, Mathieu Flamini, at Wenger hadde oppmuntret spillerne med at «United ikke er det samme laget etter 70 minutter».

- Han ba oss være sterke og konsentrerte, fordi United faller sammen fysisk de siste 20 minuttene. Og nok en gang hadde manageren rett, sa Flamini.

Opphøyer seg selv

Ikke overraskende har Wengers pause-peptalk fungert som en rød klut for den skotske oksen i Manchester. At Wenger aldri selv har gått offentlig ut med sine mistanker forhindret ikke Ferguson fra å ta et realt oppgjør med franskmannen på fredagens pressekonferanse.

- Jeg vet ikke helt hva poenget hans var. Kanskje han nok en gang forsøkte å stille seg selv i et godt lys - «jeg er den store Arsene Wenger». Men ser man på statistikken, er kommentarene hans det reneste sludder. Jeg synes det er nokså smålig, sier Ferguson ifølge Uniteds egen hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer