Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex raser over Rooney-heksejakt

Dyttet til et bord så opptaksutstyr fløy veggemellom.Direkte kl. 16.00: Premier League.

 • Vi fulgte Portsmouth-Chelsea og seks andre kamper
 • Følg Liverpool - Southampton fra kl. 17.30
 • Følg Aston Villa - Manchester United fra kl. 21.00

  (Dagbladet.no): I Manchester Uniteds kamp mot Bolton på Boxing Day, kom Wayne Rooney i klammeri med Tal Ben Haim. Etter en takling fra Ben Haim, dyttet Rooney Bolton-spilleren i ansiktet. Reaksjonen lot ikke vente på seg: Ben Haim ble liggende på bakken i to minutter i - tilsynelatende - store smerter.

  I morgen avgjøres det om Wayne Rooney får karantene. Vidunderbarnet risikerer tre kamper på sidelinja etter hendelsen, noe United-manager sir Alex Ferguson er rasende over.

  - Det er en skam. Det er Bolton-spilleren (Ben Haim, journ. anm.) som burde vært etterforsket for skuespill. Slo Wayne? Nei, selvsagt ikke! smalt det fra sir Alex.

  Før det smalt igjen. Denne gangen fysisk. Sir Alex dyttet til et bord, så flere av journalistene mistet opptaksutstyret sitt.


  - Heksejakt


  Sir Alex Ferguson har nå sett seg lei på at United-spillerne blir harderer straffet enn andre.

  - Dette er bare fordi det er Wayne Rooney og Manchester United. Våre spillere blir utsatt for heksejakt hver gang det skjer noe. Jeg forstår at det kommer oppmerksomhet rundt saken, men hovedfokuset bør ligge på hvordan Ben Haim oppførte seg, sier Ferguson til Mirror.

  Wayne Rooney er uansett klar for spill i dagens kamp mot Aston Villa i Birmingham.

 • Følg Premier League-runden direkte fra klokka 16.00 her.
FULL STØTTE: Alex Ferguson støtter sitt vidunderbarn Wayne Rooney.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media