Sir Alex rydder plass til Henke

Imponerer på trening - Rossi leies ut igjen.

Henrik Larsson og Ole Gunnar Solskjær som spissduo for Manchester United? Det kan meget vel bli en realitet tidlig på nyåret.

Den svenske «leiesoldaten» har imponert Sir Alex Ferguson stort på trening etter at han ankom sin nye klubb. Nå rydder den mektige United-bossen plass for Larsson i angrepet.

Et tydelig tegn på det er at klubben har bestemt seg for å leie ut det italienske spisstalentet Giuseppe Rossi (21) til Sunderland. Med Larsson på plass og Solskjær i god form igjen er United godt forspent med angrepsspillere for øyeblikket.

Wayne Rooney og Louis Saha er vanligvis førstevalget, men nå kan det hende de snart blir erstattet av en nordisk duo.

Manchester United møter Aston Villa i FA-cupen 7. januar, og det går mot at Larsson debuterer i sin nye drakt i den kampen.

– Det kan meget vel hende at han spiller sammen med Solskjær i den kampen, og at Rooney/Saha får hvile, sier Manchester United-eksperten Stuart Mathieson i lokalavisa Manchester Evening News til Aftonbladet.

Han er kjent med at Ferguson er veldig imponert av Larsson.

– Ingen forventer at svensken skal komme hit og gjøre 15 mål, kanskje ikke engang seks. Men alle jeg har snakket med, blant andre en rekke tidligere United-spillere, er sikre på at han kommer til å markere seg sterkt, sier Mathieson, som tror Larsson og Solskjær vil være ideelle spissmakkere.

SNART UNITED-DEBUT: Henke Larsson får trolig sin United-debut mot Aston Villa 7. januar, og kanskje Ole Gunnar Solskjær som spissmakker. For å gjøre plass til svensken har Sir Alex Ferguson leid ut Giuseppe Rossi (21) til Sunderland. Foto: REUTERS
SNART UNITED-DEBUT: Henke Larsson får trolig sin United-debut mot Aston Villa 7. januar, og kanskje Ole Gunnar Solskjær som spissmakker. For å gjøre plass til svensken har Sir Alex Ferguson leid ut Giuseppe Rossi (21) til Sunderland. Foto: REUTERS Vis mer

(ANB)

SENDES VEKK</B>: United har stor tro på at Giuseppe Rossi vil bli en suksess i Manchester, men foreløpig må han nøye seg med å være en leiesoldat. Nylig avsluttet han et leieopphold i Newcastle, og nå gjenforenes han med Roy Keane i Sunderland.