Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex så Eikrem levere nytt perlemål

Toppscorer for United-reservene. - Det er så enkelt for ham.

FRISPARKKONGEN PÅ RESERVELAGET: Magnus Wolff Eikrem har et eminent høyrebein, og 19-åringen fra Molde viste hva han er i stand til med sir Alex Ferguson på tribunen. Foto:  AP Photo/Jon Super
FRISPARKKONGEN PÅ RESERVELAGET: Magnus Wolff Eikrem har et eminent høyrebein, og 19-åringen fra Molde viste hva han er i stand til med sir Alex Ferguson på tribunen. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

||| Manchester United B - Blackburn B 3-0

(Dagbladet.no): Magnus Wolff Eikrem (19) tar stadig nye steg på reservelaget til Manchester United.

I går kveld viste den unge moldenseren igjen hvorfor Ole Gunnar Solskjær tror han kan ha en stor framtid i klubben.

Kanskje hadde han fått høre at sir Alex Ferguson hadde tatt turen til Moss Lane, for United-manageren fikk i hvert fall se norsk frisparkkunst da kampen var 18 minutter gammel.

Joshua King ble felt drøye 20 meter fra mål, og Eikrem og den dyrekjøpte serberen Zoran Tosic diskuterte hvem som skulle være eksekutør.

Eikrem fikk grønt lys og gjorde slik han har gjort flere ganger denne sesongen: Skrudde ballen over muren og utakbart inn i korthjørnet med utsøkt teknikk.

- Du forventer at han scorer hver gang nå. Og han gjør det. Det er så enkelt for ham, mente MUTV-kommentatoren.

Målet var Eikrems fjerde for reservelaget denne sesongen, som gjør ham til delt toppscorer med ikke ukjente Federico Macheda.

- For en forrykende start på sesongen for Eikrem, konstanterte man på klubbens TV-kanal.

Også Joshua King startet kampen, uten å havne på scoringslista. Han hadde en stor sjanse da han ble spilt gjennom og fikk vist farta si, men en liten dytt i avslutningsøyeblikket bidro til at ballen gikk et godt stykke utenfor.

Uniteds to andre mål ble besørget av King-erstatter Febian Brandy og Zoran Tosic.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling