Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex sint på Yorke-spekulasjoner

Manchester United-manager Alex Ferguson hisset seg opp da journalistene ville vite hva som skjedde da Dwight Yorke forlot Old Trafford før helgas kamp mot Chelsea. - Det som skjer i klubben bryr ikke dere, sa Ferguson på gårsdagens pressekonferanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex Ferguson tok ikke ut Dwight Yorke på laget som spilte uavgjort 3-3 mot Chelsea. Engelske aviser har hevdet at Yorke var rasende og forlot Old Trafford i all hast før kampen. Da Ferguson ble stilt spørsmål om episoden i går ble han irritert.

- Dette vil jeg ikke snakke om, sa sir Alex på gårsdagens pressekonferanse før han kom med en klar melding til journalistene:

- Det som skjer i klubben bryr ikke dere.

Snakket med sjefen

Ifølge det engelske nettstedet Soccernet stormet ikke Yorke ut av Old Trafford. United-spissen skal ha hatt en lang samtale med Alex Ferguson. United-sjefen skal ha bedt Yorke om å reise hjem for å slappe av.

Ferguson nektet i går å uttale seg om ryktene om at de to har hatt en krangel. Til dagens kamp mot PSV Eindhoven er Yorke igjen med i startoppstillingen som makker til Ole Gunnar Solskjær.

- Trenger friske bein

Andy Cole og Teddy Sheringham er vraket fra startoppstillingen. Sir Alex tviholder på rotasjon på spissplassene.

- Vi vet at Yorke og Solskjær er gode spillere, og noen ganger dikterer formen laguttak. Akkurat nå trenger vi friske bein, sa sir Alex til Soccernet.