Sir Alex sint på Yorke-spekulasjoner

Manchester United-manager Alex Ferguson hisset seg opp da journalistene ville vite hva som skjedde da Dwight Yorke forlot Old Trafford før helgas kamp mot Chelsea. - Det som skjer i klubben bryr ikke dere, sa Ferguson på gårsdagens pressekonferanse.

Alex Ferguson tok ikke ut Dwight Yorke på laget som spilte uavgjort 3-3 mot Chelsea. Engelske aviser har hevdet at Yorke var rasende og forlot Old Trafford i all hast før kampen. Da Ferguson ble stilt spørsmål om episoden i går ble han irritert.

- Dette vil jeg ikke snakke om, sa sir Alex på gårsdagens pressekonferanse før han kom med en klar melding til journalistene:

- Det som skjer i klubben bryr ikke dere.

Snakket med sjefen

Ifølge det engelske nettstedet Soccernet stormet ikke Yorke ut av Old Trafford. United-spissen skal ha hatt en lang samtale med Alex Ferguson. United-sjefen skal ha bedt Yorke om å reise hjem for å slappe av.

Ferguson nektet i går å uttale seg om ryktene om at de to har hatt en krangel. Til dagens kamp mot PSV Eindhoven er Yorke igjen med i startoppstillingen som makker til Ole Gunnar Solskjær.

- Trenger friske bein

Andy Cole og Teddy Sheringham er vraket fra startoppstillingen. Sir Alex tviholder på rotasjon på spissplassene.

- Vi vet at Yorke og Solskjær er gode spillere, og noen ganger dikterer formen laguttak. Akkurat nå trenger vi friske bein, sa sir Alex til Soccernet.