Sir Alex skeptisk til OL-planer

Har ingen tro på britisk fotballandslag under London-lekene i 2012.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson nekter for at han har planer om å lede Storbritannias fotballandslag under OL i London i 2012.

Arrangøren av sommerlekene i London har lekt med tanken om et felleslag for Storbritannia i fotball. Arrangørkomiteens leder Sebastien Coe sa for en uke siden at Ferguson ville være en perfekt trener for laget.

Men United-manageren avfeier ideen.

- Jeg håper jeg fortsatt er på denne planeten i 2012, for det første. Jeg kommer til å være 70 år da. Jeg vil ikke på noen måte prøve å binde meg til noe som det, sier han.

Tanken om å samle de britiske landene til et landslag er heller ikke noe Ferguson liker.

- Jeg er ikke sikker på at det blir tillatt. Landene har sin egen identitet og patriotisme. Det vil ikke gå. Skottland, Nord-Irland, Wales og også England har alle sin egen identitet, sier han.

(NTB)

«HOLD DEG TIL ENGLAND, WAYNE»: Sir Alex Ferguson har verken tro på eller lyst til å lede et britisk OL-landslag i fotball under London-lekene i 2012. Foto: EPA/Scanpix
«HOLD DEG TIL ENGLAND, WAYNE»: Sir Alex Ferguson har verken tro på eller lyst til å lede et britisk OL-landslag i fotball under London-lekene i 2012. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Sir Alex skeptisk til OL-planer