Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alex Ferguson på bedringens vei

Sir Alex skrevet ut av intensiven

På bedringens vei.

UTE AV INTENSIVEN: Alex Ferguson. Foto: Reuters/ Andrew Boyers Livepic/File Photo
UTE AV INTENSIVEN: Alex Ferguson. Foto: Reuters/ Andrew Boyers Livepic/File Photo Vis mer

(Dagbladet): En hel fotballverden holdt pusten da det i helga ble kjent at Sir Alex Ferguson ble innlagt på sykehus og operert for en hjerneblødning. Selv om operasjonen gikk bra, ble det sagt at Manchester United-legenden hadde en lang rehabilitering foran seg.

Nå er han imidlertid skrevet ut av intensivavdelingen. Det melder Manchester United.

«Han trenger ikke lenger intensivpleie, og skal fortsette rehabiliteringen. Familien er overveldet over støtten og lykkeønskingene,» skriver klubben i en uttalelse.

Natt til tirsdag meldte en britisk avis at Ferguson var ute av kunstig koma og at han viser tegn på å komme seg. Han skal sitte oppreist og snakker. Ifølge BBC skal Ferguson de siste dagene før sykdommen slo ut, ha sagt at han ikke følte seg helt i slag.

En rekke stjerner har vist sin støtte, og Molde-trener og tidligere Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær fører seg inn i rekken og krysser fingrene for gamlesjefen.

- Jeg gjør som resten av fotballverden: Krysser fingrene for at han vinner enda en kamp. Er det en som klarer å vinne en kamp til, så er det ham, sier en preget Solskjær til TV 2.

Manchester United-legenden ble ifølge The Telegraph fraktet med ambulanse fra hjemmet sitt i Chesire til sykehus i Macclesfield. Han ble deretter fraktet med politieskorte til Salford Royal Hospital, hvor han lørdag ble operert for hjerneblødning

- Operasjonen har gått veldig bra, men han trenger en periode med intensiv pleie for at han skal bli bedre, skrev Manchester United.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media