Sir Alex tirrer Wenger - igjen

Kranglevoren skotte søker bråk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson og José Mourinho har etter rapportene å dømme blitt perlevenner etter at portugiseren fikk sparken i Chelsea i høst, og Ferguson uttalte nylig at de to snakkes jevnlig.

Kanskje er det savnet av rivaliseringen med Mourinho som gjør at skotten nå gjør sitt beste for å fyre opp igjen den evigvarende kranglingen med Arsenal-manager Arséne Wenger.

- Det ville være bra for engelsk fotball med flere hjemlige spillere. Men dette vil bli et problem for klubber som Arsenal, så derfor vil nok de protestere høyest, sier Ferguson ifølge Guardian.

- Nøytrale er enige

Det er altså antall utlendinger i Premier League som bekymrer skotten denne gangen, og han støtter Sepp Blatters uttalelser om at de mange fotballnomadene hindrer utviklingen av unge talenter.

Men med et Arsenal så godt som blottet for briter blir det selvfølgelig vanskelig for Ferguson å mene noe om dette uten å tirre på seg sin franske kollega.

- United-kritikere vil nok si at at det er lett for meg å si siden vi allerede har engelskmenn i laget, men hvis du spør nøytrale vil nok også de være enige, sier manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer