Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex trekker tilbake spiss-løfte

Ikke Ole Gunnar og Henke i spann likevel?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mange har gledet seg til å se Ole Gunnar Solskjær og Henke Larsson i spann på topp for Manchester United. Det skulle skje allerede til søndag mot Aston Villa i FA-cupen, lovte Sir Alex Ferguson.

Nå kan det likevel spøke for «Veteran Vikings» fra start.

På dagens pressekonferanse gikk United-manageren langt i å antyde at én av de to må starte på benken. Og da blir det som regel slik.

- Både Ole Gunnar Solskjær og Henrik Larsson kommer til å spille, men jeg har ikke bestemt meg for om begge kommer til å starte kampen. Det kan hende at jeg begynner med bare én av dem, sier Sir Alex til Expressen.

- Enormt skarp

Dermed er det ikke lenger opplagt at vi får se Solskjær fra start. Ettersom Henke Larsson er avhengig av å tilpasse seg raskt og etter planen bare blir værende i tre måneder, kan det fort bli svensken som foretrekkes.

Han har også imponert Sir Alex voldsomt på treningsfeltet.

- Henrik har sett enormt skarp ut på treningene, han er veldig kvikk og bra. Det har vært den nøyaktig samme Henrik som vi har lært oss å kjenne gjennom hele karrieren hans, sier Ferguson.

NORDISK VETERANDUO: Tidligere denne uka lovte Sir Alex Ferguson at Ole Gunnar Solskjær og Henke Larsson skulle få sjansen fra start mot Aston Villa til søndag. Nå er han ikke lenger like sikker. Foto: REUTERS
NORDISK VETERANDUO: Tidligere denne uka lovte Sir Alex Ferguson at Ole Gunnar Solskjær og Henke Larsson skulle få sjansen fra start mot Aston Villa til søndag. Nå er han ikke lenger like sikker. Foto: REUTERS Vis mer

Fnyser av Ronaldo-rykter

I løpet av pressekonferansen benyttet han også anledningen til å gi Real Madrid klar beskjed om å glemme Cristiano Ronaldo. Den spanske avisa ABC hevdet torsdag at klubben har budt 40 millioner euro (330 mill. kroner) for United-juvelen.

- Det er sludder, sier Ferguson.

- For det første kan jeg opplyse om at de ikke har kommet med noe bud. For det andre er det uansett ikek noe tema for oss - det er ikke engang verdt å snakke om, beroliger han United-fansen med.

• Din mening: Dersom Ferguson bare starter med én av de nordiske veteranene: Hvem bør få sjansen?

image: Sir Alex trekker tilbake spiss-løfte

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!