Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sir Alex tror Berbatov blir United-spiller

Ødelegger United for Liverpool?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mens Juande Ramos forsøker å bygge et nytt Tottenham-lag, sikler storklubbene på spissjuvelene på White Hart Lane.

United-manager sir Alex Ferguson er trygg på at bulgareren Dmitar Berbatov kommer til Manchester United.

- Vi har lagt inn et bud på Berbatov og har gode forhåpninger om å få kjøpt ham. Han har imponert i lang tid og kan bli en fin tilvekst, sier Ferguson i intervju med Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb.

Ifølge Independent krever Tottenham nær 300 millioner kroner for 27-åringen.

En overgang for Berbatov til Old Trafford kan samtidig stikke kjepper i hjulene til Liverpool-manager Rafael Benitez.

Både Keane og Berbatov kan forsvinne

Den spanske manageren konsentrerer seg nå om å hente Tottenham-spissen Robbie Keane til Anfield, all den tid Aston Villa står steilt på 180 millioner kroner for midtbanespilleren Gareth Barry.

Tottenham skal være lite lystne på å selge sine to beste spisser, men både United og Liverpool skal ha et lønnlig håp om at London-klubben vil selge til riktig pris, skriver The Times.

ETTERTRAKTET: Sir Alex Ferguson tror Berbatov blir United-spiller, mens Liverpool trapper opp jakten på Robbie Keane. Foto: Paul Burrows/AFP
ETTERTRAKTET: Sir Alex Ferguson tror Berbatov blir United-spiller, mens Liverpool trapper opp jakten på Robbie Keane. Foto: Paul Burrows/AFP Vis mer

For den livslange Liverpool-supporteren Keane forventes prisen å ligge nær opp til 200 millioner kroner.

image: Sir Alex tror Berbatov blir United-spiller
<B>RIBBER DE TOTTENHAM?:</B> Både Rafa Benitez og sir Alex Ferguson vil hente spiss fra Tottenhem. Spørsmålet er om den ene ødelegger for den andre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!