Sir Bobby skuffet over Beckham

Ferdig for England.

(Dagbladet.no): Manchester United-legenden sir Bobby Charlton ble skuffet og trist da han hørte om David Beckhams klubbskifte til LA Galaxy.

Fordi Beckham nå ender opp på 94 landskamper for England. Charlton mener nivået i USA ikke er høyt nok til at Becks kan kjempe seg tilbake i troppen.

- Det er er litt leit. Han har fortsatt mye å gi for England, men nå tror jeg det er over, sier Charlton til Sky Sports.

Sir Bobby ble ikke overrasket da han hørte om den tidligere United-vingens overgang. Han tror Beckham aldri vurderte en retur til Premier League, til en annen klubb enn United.

Giggs er positiv

- Det lå i kortene at han skulle avslutte med en slags rolle i Hollywood, i Los Angeles. Det blir glamorøst og han lever en glamorøs livstil. I så måte er det passende, sier United-direktøren.

Ryan Giggs, veteranvingen som spilte med Beckham i mange år, er sikker på at Becks blir en kjempesuksess i Los Angelses.

- Han har bevist han er god nok i Premier League og han har gjort det bra i Madrid. Han ville ha noe helt nytt og en tur til Amerika er virkelig det, sier Giggs.

LEGENDE: Sir Bobby Charlton, her med Alex Ferguson under lanseringen av en United-bok i høst, skulle gjerne sett Beckham tilbake på landslaget. Foto: Scanpix/Ap
LEGENDE: Sir Bobby Charlton, her med Alex Ferguson under lanseringen av en United-bok i høst, skulle gjerne sett Beckham tilbake på landslaget. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Beckhams overgang har ført til økt blest om fotball i USA. Tidligere Portsmouth-eier Milan Mandaric tror det skal mer til enn ett supernavn for å vekke til liv interessen for soccer.

Mandaric startet San Diego Earthquakes å på 70-tallet og hentet George Best til klubben.

Best, Pele og Beckenbauer

- Vi hadde mange superstjerner på den tida. Best, Pele, Beckenbauer, Cruyff, for å nevne noen. De var alle større navn enn Beckham og vi klarte det ikke. Galaxy gjør det helt feil. Vi prøvde den måten, og det fungerer ikke, sier Mandaric til Daily Mirror.

SATT PÅ VENT: David Beckham får bare trene, ikke spille, mens han venter på overgangen til USA og LA Galaxy.