Siri Marte ferdig i Rosenborg

Er for tida sykmeldt.

Siri Marte Hollekims tid som fysisk trener i RBK er over.

Hollekim er for tida sykmeldt, og det er usikkert om hun i det hele tatt vil fullføre siste halvår av kontrakten sin, skriver Adresseavisen.

Hollekim har vært sykmeldt i en lengre periode i vår, og hun har nå forlenget sykmeldingen sin. Det bekrefter mediesjef Nils Heldal i RBK. Ut over dette vil ingen i Rosenborg kommentere årsaken til sykmeldingen.

Ifølge sportsdirektør Erik Hoftun er det omstruktureringer i sportslig avdeling som er grunnen til at klubben ikke forlenger avtalen med Hollekim. Avtalen hennes utløper 31. desember.

- Som dere vet, har vi en egen «lab» med en fysisk trener tilknyttet, og det er lab-ens fysiske trener som i fremtiden vil være Rosenborgs fysiske trener, sier Hoftun.

Trønderne er for tiden på jakt etter en erstatter til Svein Arne Pettersen, som har sagt opp jobben ved testlaboratoriet.

- Vi ønsker å ha en ny person på plass så fort som mulig, sier Hoftun.

Hollekim er den siste som er igjen av Per Mathias Høgmos regime. Hun ble hentet inn av Høgmo før 2006-sesongen.

GIR SEG I RBK: Siri Marte Hollekim, som her hjelper tidligere Rosenborg-spiller Ståle Stensaas, får ikke forlenget kontrakten med klubben. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET
GIR SEG I RBK: Siri Marte Hollekim, som her hjelper tidligere Rosenborg-spiller Ståle Stensaas, får ikke forlenget kontrakten med klubben. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET Vis mer

- Siri Marte har bidratt med sin kompetanse og gjort en meget god jobb i RBK. Vi er godt fornøyd med det hun har utrettet, sier Hoftun.

(NTB)

• Les også: Roar Strand avslører kjærlighetsforholdet til Siri Marte Hollekim

Siri Marte ferdig i Rosenborg