Du leser nå Dagbladet Pluss

Sirkus Hareide ruller videre

Etter et friår fra fotballen for å prioritere familien, nyter Åge Hareide suksess i Malmö. Han angrer ikke på noe, men skulle helst takket nei til landslagsjobben i 2003.

 I MANESJEN: Åge Hareide har funnet seg godt til rett i Malmö og på Swebank Stadion. .- Det er utrolig godt å være tilbake. Jeg savnet sirkusmanesjen, sier 60-åringen. Foto: Christian Roth Christensen/DAGBLADET
I MANESJEN: Åge Hareide har funnet seg godt til rett i Malmö og på Swebank Stadion. .- Det er utrolig godt å være tilbake. Jeg savnet sirkusmanesjen, sier 60-åringen. Foto: Christian Roth Christensen/DAGBLADETVis mer

(Dagbladet:) MALMÖ (Dagbladet): De svenske glosene sitter løst. Den basstunge latteren likeså. Åge Hareide tusler sedvanlig rakrygget gjennom det moderne sirkusteltet til Malmö Fotbollförening. Manesjen er Swedbank Stadion som sto ferdig i 2009 og tar 24 000 tilskuere.

60-åringen hilser på alt fra sportssjefer og assistenttrenere til vaskedamer og serveringspersonale. Det er ingen tvil om hvem som er direktør i Malmö-sirkuset, men Hareide setter tydelig pris på alle som bidrar til at forestillingen går som planlagt. 

Vel framme ved sitt faste bord, nærmest vinduet på den irskinspirerte restauranten under arenaen, setter han seg ned og starter på lunsjen.

- Nu får du bilde av kafeen i en norsk tidning, Zoltan, roper Hareide på klingende svorsk bort til mannen som har tilberedt pasta, bacon og rundstykker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.