Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sissoko klar med spesialbriller

Kan spille kampen Liverpool ikke vil spille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Mohamed Sissoko (20) kan gjøre et lite comeback i kveld, etter at han ble skadet mot Benfica for fire uker siden.

Liverpool-spilleren pådro seg en stygg øyeskade da han fikk et spark i øyet mot Benfica i Champions League. Legene fryktet at han skulle miste synet.

Men etter at hevelsen gikk ned kunne behandlingen starte og den ser nå ut til å ha vært suksessfull, og en retur kan komme raskere enn forventet.

- Jeg vet ikke om Momo vil spille, men vi har prøvd ut forskjellige briller som vil beskytte øyet, sier Rafael Benitez ifølge The Guardian.

- Mot sin hensikt

En av grunnen til at Sissoko kan bli kastet på banen litt raskere enn det som var planlagt, er Liverpools tøffe kampprogram.

Benitez er mildt sagt oppgitt over at de må spille kvartfinale i FA-cupen bare litt over 48 timer etter seriekampen mot Newcastle.

West Ham og Manchester City led den samme skjebnen. De spilte begge kamper på lørdag og møttes i FA-cupen i går kveld (2-1 til Hammers).

SPARKET I ØYET: Mohamed Sissoko trodde han først kunne spille igjen i mai, etter øyeskaden han pådro seg mot Benfica. Foto: EPA
SPARKET I ØYET: Mohamed Sissoko trodde han først kunne spille igjen i mai, etter øyeskaden han pådro seg mot Benfica. Foto: EPA Vis mer

Det var Sky Sports som bestemte at helgas kamp skulle gå på søndag og siden Sven-Göran Eriksson ønsket en fjerde forberedelsesuke foran VM, ble kvartfinalene dyttet inn i ei midtuke. Benitez mener dette bare kan slå tilbake på landslaget.

- Hvis to eller tre spillere blir skadet, hvordan kan det hjelpe England? spør han retorisk.

- Vi får se om dette virker mot sin hensikt, men du kan være sikker på at du ikke får se Steven Gerrard og Jamie Carragher på sitt beste når de blir tvunget til å spille to kamper på tre dager.

- Lei av å syte

West Ham sendte et på papiret svakere lag enn vanlig på lørdag, for å spare spillere til FA-cupen. Det endte med at de tapte 4-2 for Portsmouth - som slåss blant annet mot Birmingham mot nedrykk.

Foran kveldens kamp mot Liverpool innrømmer Birmingham-manager Steve Bruce at han «ikke likte det som skjedde», skriver The Independent.

Bruce må kanskje klare seg uten hele ti spillere i kveld.

- Å si at det ikke er ideelt, er mildt sagt. Men jeg er lei av å syte. Vi skulle ønske alle de beste var tilgjengelig, men det er de ikke. De europeiske mesterne kommer, så vi må bare kline til.

image: Sissoko klar med spesialbriller

Debatt

Hva synes du om det tette kampprogrammet i England?

MISLIKER KAMPPROGRAMMET: Både Rafael Benitez og Steve Bruce skulle helst sett at kveldes kamp ble spilt en annen dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!