Sissoko øyner retur i mai

Liverpool-spilleren snakker ut om skaden.

(Dagbladet.no): De første dagene etter at Liverpools Mohamed Sissoko skadet netthinna under mesterligakampen mot Benfica, så mange mørkt på malierens videre karriere.


Nå snakker den unge midtbanespilleren ut, og han forteller blant annet at han håper å gjøre comeback allerede denne sesongen.

- Innen mai

- Jeg har lovet meg selv at jeg skal spille igjen innen mai, sier 21-åringen til Liverpools hjemmesider.


- Kanskje kommer jeg tilbake i mesterliga- eller FA-cupfinalen, drømmer han.

Muligens tenker han også på lagkameraten Djribil Cissé, som i fjor returnerte fra et forferdelig beinbrudd akkurat i tide til å ta del i klubbens mesterligatriumf.

- Kunne miste synet

I tillegg til å se framover, snakker Sissoko også ut om det han omtaler som det «skumleste øyeblikket» i hans liv.

SKADD: Mohamed Sissoko ble skadd under Liverpools første mesterligakamp mot Benfica. Først så det stygt ut, men nå kommer spilleren selv med oppløftende nyheter. Foto: Tigo Petinga/EPA/Scanpix
SKADD: Mohamed Sissoko ble skadd under Liverpools første mesterligakamp mot Benfica. Først så det stygt ut, men nå kommer spilleren selv med oppløftende nyheter. Foto: Tigo Petinga/EPA/Scanpix Vis mer

- Legen i Lisboa sa at det var en stor sjanse for at jeg kunne miste synet på det høyre øyet. Plutselig begynte jeg å tenke på karrieren min kunne være over, sier han, og legger til at han var plaget av hodepine og andre typer smerter.

Men da han kom tilbake til England, besøkte han en spesialist som er optimist i forhold til Sissokos muligheter til få igjen synet fullt ut.


- Foreløpig sliter jeg med uklart syn, så jeg må ta fri i minst to måneder, sier en likevel optimistisk Liverpool-spiller.