Sist Frankrike spilte slik fotball, ble de verdensmestere

Deschamps sammenligner med laget som vant VM i 1998.

SAMMENLIGNER: Frankrikes landslagstrener, Didier Deschamps, sammenligner lagånden i laget med den som var da Frankrike vant VM i 1998. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
SAMMENLIGNER: Frankrikes landslagstrener, Didier Deschamps, sammenligner lagånden i laget med den som var da Frankrike vant VM i 1998. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frankrikes trener Didier Deschamps sier at han kjenner igjen mye av lagånden som førte til VM-gullet i 1998 i dagens tropp.

Frankrike har spilt godt hittil i mesterskapet i Brasil, og fredag ble Sveits slått 5-2. Frankrike vant 3-0 mot Honduras i sin første kamp.

Stemningen i laget er en helt annen enn da spillerne streiket under mesterskapet i Frankrike for fire år siden. De ble de heftig kritisert av en hel nasjon.

Krangel er erstattet med samhold.

- Du kan sammenligne stemningen i garderoben med den i 1998. Jeg er en trener for en dedikert gruppe spillere, sier Deschamps, som var kaptein da Frankrike ble verdensmestere for 16 år siden.

- En slik stemning og styrke er ingen garanti for suksess, men det gjør oss sterke sammen, sier Didier Deschamps.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer