SLAGKRAFTIG MANNSKAP: Det er ikke bare verdens beste fotballspillere som skal til Sør-Afrika i juni. Mange av kjærestene blir også med, og her poserer sju av dem i spesialdesignede landslagstrøyer fra de sju nasjonene som har vunnet VM opp gjennom historien.  Fra venstre italienske Alice Bergoli (Alberto Gilardinos kjæreste), brasilanske Susana Werner (Julio Cesar), tyske Julia Godicke (Marcell Jansens kone), argentinske Luli Fernandez (Pablo Mouches kjæreste), uruguayske Zaira Nara (Diego Forlans kone), engelske Abbey Clancy (Peter Crouchs forlovede) og franske Charlene Suric (Gael Clichys kone). Foto: Umbro
SLAGKRAFTIG MANNSKAP: Det er ikke bare verdens beste fotballspillere som skal til Sør-Afrika i juni. Mange av kjærestene blir også med, og her poserer sju av dem i spesialdesignede landslagstrøyer fra de sju nasjonene som har vunnet VM opp gjennom historien. Fra venstre italienske Alice Bergoli (Alberto Gilardinos kjæreste), brasilanske Susana Werner (Julio Cesar), tyske Julia Godicke (Marcell Jansens kone), argentinske Luli Fernandez (Pablo Mouches kjæreste), uruguayske Zaira Nara (Diego Forlans kone), engelske Abbey Clancy (Peter Crouchs forlovede) og franske Charlene Suric (Gael Clichys kone). Foto: UmbroVis mer

Sist gang det var VM dro hun hjem i skam

Nå er dama til Crouch og seks andre WAGs kledd for ny VM-fest.

||| (Dagbladet): Peter Crouch var brutalt ærlig da han en gang fikk spørsmål om hva han ville vært om han ikke var fotballspiller.

- Jomfru, svarte Tottenham-spissen - og ble senere stemt fram som den morsomste mannen i britisk idrett.

Enten det var humoren, fotballstatusen eller andre ting som gjorde utslaget for Crouch, holdt det til å kapre undertøysmodellen Abbey Clancy.

I Fabio Capellos vokabular er såkalte WAGS (wifes and girlfriends) ensbetydende med virus, men det hindrer verken Clancy eller seks andre fotballfruer å posere i spesialdesignede landslagstrøyer foran sommerens VM i Sør-Afrika.

Kokainbruk og utroskap
Bildene er ment å være en hyllest til de sju nasjonene som har vunnet VM opp gjennom historien, og det er kjendisfotograf Rankin som har stått for fotograferingen på oppdrag fra Umbro.

De italianske fargene forsvares av Alberto Gilardinos kjæreste Alice Bergoli, de franske av Gael Clichys kone Charlene Suric, de brasilianske av Julio Cesars kone Susana Werner, de tyske av Marcell Jansens kone Julia Godicke, de uruguayske av Diego Forlans kone Zaira Nara, de argentinske av Pablo Mouches kjæreste Luli Fernandez, og de engelske av Peter Crouchs forlovede Abbey Clancy.

Forhåpentligvis får hun en hyggeligere opplevelse i Sør-Afrika enn det hun gjorde under VM i Tyskland for fire år siden.

Den gangen ble WAGS-idyllen - eventuelt sirkuset - sabotert av skandaleoppslag i engelske tabloider der Clancy ble beskyldt for kokainbruk og utroskap mot Crouch.

Capello slipper løs fruene
Clancy ble tvunget til å forlate VM-leiren midt i mesterskapet og ble dumpet av Crouch i samme slengen. For å virkelig gni det inn fikk han advokatene sine til å sende ut en erklæring der han forsikret at de to ikke lenger var et par.

Men de har altså funnet tilbake til hverandre, og nå er det bare opp til Fabio Capello å ta med Crouch i VM-troppen.

Den autoritære landslagssjefen tillater imidlertid ikke et tilsvarende sirkus som i Baden Baden for fire år siden. Opprinnelig ville han nekte damene fri adgang til spillerhotellet, men etter å ha konferert med Marcello Lippi har han kommet på andre tanker.

Lippe trente Italia da de slo Frankrike i finalen for fire år siden.

- Stemningen i gruppa er veldig viktig. Lippi fortalte at spillerne hadde fridager hvor spillerne bodde sammen med familiene sine. Etter hver kamp arrangerte den italienske troppen grilling, noe som skapte stort samhold i gruppa. Det er disse små tingene som kan utgjøre den lille forskjellen. Managere må forstå hva som er best, sa Capello.