Eggen støtter Koteng

Sist han prøvde seg ble det buing

Mange tror et benkeforslag støttet av Nils Arne Eggen vil gi Ivar Koteng fornyet tillit som Rosenborgs styreleder. Det er ikke gitt.

I KOTENGS HJØRNE: Nils Arne Eggen er en av Ivar Kotengs viktigste støttespillere i kampen om makta i Rosenborg. Hva Eggen sier på torsdagens årsmøte, om han sier noe, kan bli avgjørende for valget av klubbens styreleder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
I KOTENGS HJØRNE: Nils Arne Eggen er en av Ivar Kotengs viktigste støttespillere i kampen om makta i Rosenborg. Hva Eggen sier på torsdagens årsmøte, om han sier noe, kan bli avgjørende for valget av klubbens styreleder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

IVAR KOTENGS UMIDDELBARE reaksjon på valgkomiteens innstilling var at hans tid som Rosenborgs styreleder var over. Han likte det ikke, han sa til og med han hadde hatt noen barnslige (trassige) minutter etter at nyheten ble kjent, men da realiteten slo inn tok han faktum til etterretning.

Det var i desember.

NÅ ER DET februar og Ivar Koteng har ombestemt seg. I kontinuitetens navn vil han ikke gi fra seg styreledervervet uten kamp på torsdagens årsmøte på Lerkendal. Etter et resultatløst møte med valgkomiteens kandidat sist torsdag, der utgangspunktet var å lande en felles løsning til Rosenborgs beste, er det duket for kamp om en av de synligste maktposisjonene i Midt-Norge.

Det blir garantert intenst og dramatisk.

Det kan også bli stygt og splittende.

STÅLE GJERSVOLD, KONSERNSJEFEN i Trønderenergi, er valgkomiteens mann. Han er innstilt fordi han har ledererfaring, er god til å håndtere media og fordi valgkomiteen mener klubben trenger en samlende styreformann med strategisk blikk og evner til å tenke langsiktig. En leder som kan gi Brakka (administrasjonen) nye vyer og ledertråder på klubbens vei inn i framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer