OVERTIDSKAOS: Arsenal-manager Arsene Wenger mente over elleve minutter overtid var mer enn tre for mye da både laget hans og Liverpool scoret langt etter 90. spilleminutt forrige gang de to klubbene møttes på Emirates i april.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty
OVERTIDSKAOS: Arsenal-manager Arsene Wenger mente over elleve minutter overtid var mer enn tre for mye da både laget hans og Liverpool scoret langt etter 90. spilleminutt forrige gang de to klubbene møttes på Emirates i april.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran DohertyVis mer

Sist skjelte de hverandre ut elleve minutter på overtid

Dalglish regner ikke Wenger som en venn. Nasri kan starte for Arsenal.

Fotballstudio kl. 13.45: Arsenal - Liverpool

(Dagbladet): Da Liverpool gjestet Emirates forrige sesong, skjedde all dramatikken langt ut i overtiden:

På grunn av Jamie Carraghers hodeskade ble det lagt til flere minutter, og i det 97. lagde Jay Spearing en klønete straffe som Robin van Persie satte i mål.

Der og da trodde Arsene Wenger at Arsenal hadde sikret alle poengene, men tre minutter senere var det Emmanuel Eboues tur til å være klønete, og Dirk Kuyt sin tur til å sette et straffespark i mål.

Wenger raste på sidelinja, kjeftet og fikk svar av Liverpool-sjef Kenny Dalglish, med gloser man ikke trengte å være profesjonell leppeleser for å tyde.

I dag møtes managerne igjen, og Dalglish medgir at han ikke regner sin franske kollega som en venn.

- Men det kan du si om nesten alle managere. Det er ikke noen strålende forhold mellom noen, sier Liverpool-sjefen, ifølge Guardian.

- Man ser hverandre på ulike tilstelninger i managerforeningen, og på kamper, men jeg tror ikke du vil se mange kysse hverandre, sier Dalglish.

Skryt
Liverpool-manageren understreker likevel at det ikke er noe ondt blod mellom ham og Arsene Wenger, som han mener får ufortjent mye kritikk for tida.

- Vi tok hverandre i hånda etter kampen, og på banen, men det viste de aldri på tv, forteller Dalglish.

KLAR: Liverpool-manager Kenny Dalglish bedyrer at han ikke ser Arsenal som særlig svekket selv om Cesc Fabregas er borte. Samir Nasri er på vei bort, men kan starte kampen i dag.Foto: SCANPIX/AFP/Adrian Dennis
KLAR: Liverpool-manager Kenny Dalglish bedyrer at han ikke ser Arsenal som særlig svekket selv om Cesc Fabregas er borte. Samir Nasri er på vei bort, men kan starte kampen i dag.Foto: SCANPIX/AFP/Adrian Dennis Vis mer

- Arsene Wenger har vært fantastisk for den klubben. Det gjør deg ikke unntatt for kritikk, men det er noe folk bør huske på. Når de har vært i trøbbel tidligere har han ført dem gjennom det. Arsenal er de fleste supporteres andre favorittlag, det er en heder for Arsenal og spillerne som er der, mener skotten.

Nasri kan starte
Arsene Wenger på sin side kan havne i mer problemer på grunn av ting som skjer utenfor banen, etter at Uefa i går varslet at de kan straffe manageren, som brukte telefon til å kommunisere med benken da han var suspendert under Champions League-kvaliken denne uka.

Samir Nasri var også suspendert mot Udinese, men den rotløse franskmannen kan faktisk være i Arsenals startellever i dag, selv om en overgang til Manchester City virker så godt som klar.

- Du gjør jobben din til den siste dagen i livet ditt i klubben. Han blir betalt av Arsenal denne måneden, hvorfor skal han ikke spille? Spiller Samir mot Liverpool, kan han vise hvor dedikert han er til denne klubben. Jeg har aldri stilt spørsmålstegn ved hans følelser for Arsenal, sier Arsene Wenger, ifølge Guardian.

- Du kan jobbe for et firma og elske det firmaet, og hvis noen kommer og tilbyr deg tredobbel lønn, kan du forlate firmaet og fortsatt elske det. Dette er det samme, mener Wenger.

Arsenal mangler forøvrig suspenderte Alex Song og Gervinho til kampen mot Liverpool, og Kieran Gibbs, Johan Djourou, Tomas Rosicky og Armand Traore er også uaktuelle på grunn av skade.

For Liverpool kan Glen Johnson returnere etter skade, mens Steven Gerrard fortsatt er ute med sine lyskeproblemer.