Ronny Deila har fått spilleren han og Vålerenga trenger

Sist Vålerenga signerte en spiller som utgjorde en stor forskjell, ble det seriegull

Vålerengas forrige opsjon utløste en av de største og mest omtalte skandalene i norsk fotballs historie. Den som ble utløst denne uka kan gjøre klubben til en tittelutfordrer.

VÅLERENGAS VIKTIGSTE SPILLER: Mohammed Abu signerte denne uka for tre nye år med Vålerenga. Dermed er den viktigste spilleren på plass i laget Ronny Deila håper å kunne gjøre til en toppklubb. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VÅLERENGAS VIKTIGSTE SPILLER: Mohammed Abu signerte denne uka for tre nye år med Vålerenga. Dermed er den viktigste spilleren på plass i laget Ronny Deila håper å kunne gjøre til en toppklubb. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Stabæk-Vålerenga 1–1 (1–0)

EN OPSJON, STABÆK og Vålerenga i samme setning er i utgangspunktet et skrekkscenario for en ihuga VIF-supporter. Som om det ikke kan gå bra. Som om man aner blålys og politi lang vei. Men denne gangen, i uka inn mot lørdagens nabokrangel på Nadderud, tyder alt på at opsjon plutselig er det beste ordet å lese og uttale på Oslos østkant.

Et gullord.

OPSJONEN VÅLERENGA HADDE til å signere Mohammed Abu på langtidskontrakt ut over høstens leieavtale med MLS-klubben Columbus Crew ble innløst for få dager siden. Det er den beste signeringen Ronny Deila kunne gjort. For det åpner ikke bare for en potensielt bedre VIF-framtid.

Det åpner for alt.

Mohammed Abu kan fort være den beste signeringen Vålerenga har gjort siden Steffen Iversen kom til klubben sommeren 2004.

OPSJONER OG VÅLERENGA er ikke akkurat det du forbinder med lystig lesning og gode framtidsrettede investeringer på spillerfronten. Sist de inngikk en slik avtale tok det klubben, fotballen og rettsvesenet over to år å rydde opp i sølet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer