Siste advarsel til Gazza

Glenn Hoddle har gitt Paul Gascoigne en siste advarsel. «Oppfør deg - hvis ikke er du ute», er den beskjeden den kontroversielle midtbanespilleren skal ha fått fra landslagssjefen sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Glenn Hoddle er rasende etter de siste dagers svært negative omtale som er blitt Gascoigne til del. Etter at landslagssjefen offentlig har gitt «Gazza» beskjed om å få orden i eget hus, var vel ikke responsen fra helgens guttetur på byen med popstjernen

Rod Steward det han hadde ønsket eller ventet.

Knallhard

Derfor har Glenn Hoddle gått knallhardt ut mot Gascoigne, og truet ham med at hans internasjonale karriere vil være forbi før VM-sluttspillet starter i Frankrike om tre uker, dersom han ikke oppfører seg skikkelig.

- Vi har hatt en lang og oppklarende prat sammen, og jeg er sikker på at Paul vet hva som ventes av ham. Han vet det på en prikk, sier Glenn Hoddle.

Utenfor kontroll

- Det som skjedde i helgen var utenfor min kontroll. Jeg kan rett og slett ikke sitte på skuldrene hans hele tiden, men nå har han fått beskjed om å holde seg unna fuktige byturer med kamerater for underholdningslivet, sier Hoddle.

Paul Gascoigne har beklaget opptrinnet i helgen, der han var på en skikkelig rangel sammen med Rod Steward.

- Jeg forstår at Glenn Hoddle var sint og frustrert etter at min lille bytur ble slått så stort opp i avisene. Men det var bare snakk om en kveld, og jeg kan heller ikke se at det er noen forbrytelse å ta seg en kebab på vei hjem, sa Paul Gascoigne

etter å ha snakket med Glenn Hoddle.

(NTB-AFP)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer