Siste frist for Lyn: 29. desember

- Om det ikke løser seg nå, hører ikke Lyn og toppfotball sammen.

SNART D-DAG: Lyn har satt mange frister for seg selv når det kommer til om klubben skal satse videre eller ikke. Nå har man bestemt seg for å ta endelig stilling til om det blir toppfotball i 2010 29. desember.Foto: Nina Hansen , Dagbladet
SNART D-DAG: Lyn har satt mange frister for seg selv når det kommer til om klubben skal satse videre eller ikke. Nå har man bestemt seg for å ta endelig stilling til om det blir toppfotball i 2010 29. desember.Foto: Nina Hansen , Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Fotballklubben Lyn Oslo trøbler videre mot videre liv. Siste frist er nå satt til 29. desember.

Tirsdag ble det holdt generalforsamling i det nye aksjeselskapet Lyn Invest AS, som er tiltenkt rollen som klubbens samarbeidsselskap dersom toppsatsingen driftes videre.

— Absolutt alle ledetråder blir fulgt opp gjennom julen, men dersom det ikke løser seg nå, må man hardt og brutalt innse at Lyn og toppfotball per 2009 ikke hører sammen, sier sportssjef Rolf Magne Walstad til lyn.no.

Generalforsamlingen tas opp igjen 29. desember. Da må alle penger være på plass.

— Det sies at en stor del av beslutningstakerne i norske bedrifter bor i våre bydeler, og gjennomsnittsinntekten her på Oslo Vest er mer enn dobbelt så høy som resten av landet. Dersom vi ikke klarer å finne 3 millioner her, når Tromsø finner 45 millioner på en måneds rundtur i sitt nabolag, betyr det rett og slett at vi ikke betyr nok, sier Walstad.

De 3 millionene som mangler ser det altså ikke ut som om det er lett å finne. Det til tross for at klubben har laget en plan som blir sett på som realistisk for neste år.

— Akkurat nå ser det dessverre ikke ut som om man får testet denne planen sammen med supporterne i Bastionen, barn og foreldre i Lyn Fotball, alle medlemmene i SFK Lyn, de andre klubbene i Oslo Vest, samt skoler og sykehus, sier Walstad.

Klubben understreker at det ikke er for sent dersom noen pengesterke fotballelskere skulle ha litt til overs etter endt julefeiring.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer