Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siste natta på Sletta

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): På diskoen kliner to brasilianske fotballspillere med hver sin norske jente. På Holtet skole strever Tiåringer fra Sæ$164åao Paulo med å sove på et hardt gulv. Ekebergsletta er tom, bare dasstømmerne jobber på spreng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om kvelden og natta hviler fotballen på Ekebergsletta. Men det er ikke dermed sagt at fotballspillerne hviler. Dagbladet brukte en kveld og en natt på å finne ut hva som skjer når Sletta er tom.

På Norway Cup-diskoteket «Broadway» fant vi 600 svette tenåringer, og høy klinefaktor.

For 11-åringene fra Sæ$164åao Paulo er diskotekbesøk helt uaktuelt. De må være uthvilt til morgendagens viktige kamp. I klasserommet på Holtet videregående skole ligger de opplinet på rad og rekke. Lyset er slokt, og de store gutta passer på at det ikke blir for mye knising. I gangen springer fjortisjentene rundt og hviner.

Ekebergsletta er øde. Bare Miljøtransport kjører rundt og tømmer doene. 6000-7000 liter skal opp av klosettene i løpet av natta.

Onkel politi kjører også rundt. Men han har lite å gjøre. En gjeng finske turister som spiller nattfotball må tilsnakkes. Campingturistene har klagd på bråk. Ellers er alt stille. Klokka to tar politiet også kvelden.

Og i dag er Norway Cup over.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!