<strong> HJEMMESONING:</strong>  Petter Northug skal sone med fotlenke hjemme etter at sesongen er over. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbldet
HJEMMESONING: Petter Northug skal sone med fotlenke hjemme etter at sesongen er over. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbldet Vis mer

Siste: Northug får sone med fotlenke

Får sone etter sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det skriver Adressa.no torsdag kveld. Ifølge avisen får Petter Northug sone med fotlenke hjemme, etter at skisesongen er over.

Northugs manager Are Sørum Langås bekrefter det overfor avisen.

- Vi har søkt om fotlenkesoning og det er innvilget. Når det gjelder soningstidspunkt, så er ikke VM eller resten av sesongen i fare, sier han til Adresseavisen.

Etter måneder med spekulasjoner er det dermed klart at Northug slipper å sone i fengsel. I tillegg er ikke ski-VM i Falun i fare.

Avisen skriver også at Northug først fikk soning midt under ski-VM, mens at søknaden om utsettelse ble innvilget.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Are Sørum Langås til Dagbladet.

- Vår søknad om soning med fotlenke er innvilget. Det vil skje etter sesongen, sier Sørum Langås.

Det var 4. mai at skiesset krasjet sin Audi med 1,65 i promille. 9. oktober ble Northug dømt til 50 dager ubetinget fengsel og 185 000 i bot i Sør-Trøndelag tingrett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer