Siste nytt fra London

Det nærmer seg seriestart i England, og ting skjer på fotball-øya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool

skal ha kjøpt Emile Heskey fra Leicester, men først neste sommer skal Heskey spille for sitt nye lag, skriver The Sunday People.

Avisa skriver at de to lagene er blitt enige om at den lovende spilleren skal fortsette i Leicester fram til neste sommer. Dette har redusert prisen som Liverpool må betale for ham. Prisen skal ha vært i underkant av 90 millioner kroner.

Arsene Wenger

er på jakt etter en ny Nicolas Anelka. Det er 18 år gamle Sophia Kone som har vekket Arsenal-sjefens interesse. Sunday People skriver at Wenger har vært i kontakt med 18 åringens klubb Nancy for å komme fram til en overkommelig pris.

Blackburn

skal være villig til å by over 60 millioner kroner hver for Sheffield Wednesday-spillerne Andy Booth og Emerson Thome. Blackburn-sjef Brian Kidd ønsker å styrke forsvaret med brasilianske Thome, mens Booth vil være en ideell erstatning for Chris Sutton, skriver Sunday People.

Ole Gunnar Solskjær

må ta det med ro den nærmeste tida, slik at kneskaden leger seg, skriver avisa Sunday People. Avisa legger til at Manchester United-spilleren trolig slipper en operasjon. Så spørs det om han er klar til ligastarten 7. august.

Efan Ekoku

er til salgs, skriver Sunday People. Enhver som vil betale 12,5 millioner kroner for Ekoku får ham på dagen. Wimbledonspilleren inngår ikke i Egil Olsens planer foran sesongstart.

Ruud Gullits

kontrakt med Newcastle skal være klar, skriver Sunday People. Ifølge avisen er kontrakten på over 40 millioner kroner - noe som gjør han til den best betalte manageren i engelsk fotball.

Alan Shearer

kan miste sesongstarten. Han har slått opp en tidligere ankelskade på trening. En liten trøst for Newcastle-manager Ruud Gullit er at han trolig kan mønstre Duncan Ferguson i premieren mot Aston Villa 7. august. - Duncan vil bli klar for den nye sesongen, men jeg vet ikke hva som kommer til å skje med Shearer. Hvis han begynner å spille for tidlig, kan det gjøre vondt verre for Alan, sier Gullit.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer