Siste nytt om lagene

Hannes Sigurdsson ble skadet i dag. Bli oppdatert før Tippeliga-runden!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Fotballferien er endelig over, og nå sparkes Tippeligaen i gang igjen.

Flere av lagene har styrket spillerstallen, og også fått halvskadde spillere på beina igjen i løpet av sommeren. Men det er fortsatt spillere som er uaktuelle for spill i helga, på grunn av skader og suspensjon.

Slik er statusen i Tippeligaen:

Molde - Brann

Avspark lørdag 16.00

 • MFK: Petter Rudi er skadefri igjen, og håper han spiller mot Brann, skriver Romsdals Budstikke. Trond Strande og Tommy Eide Møster er også i full trening igjen. Matej Mavric har en liten strekk, men rekker trolig kampen. Thomas Mork er ikke restituert etter akillesskaden sin. Ifølge NTB er også Dag Roar Ørsal, Erlend Ormbostad og Madiou Kondate ute.
 • Brann: Martin Andresen er fortsatt ikke skadefri og uaktuell. Christian Kalvenes nærmer seg spill, men kampen på lørdag kommer nok for tidlig.

  Vålerenga - Ham-Kam


  Avspark lørdag 19.00
 • VIF: Ronny Johnsen er uaktuell på grunn av en vond fot, selv om han trente fredag, Arnar Førsund og Alexander Mathisen spiller heller ikke, siden de er opptatt med U19-landslaget. Toré Andre Flo kan få sin debut i morgen. - Han har hatt det litt tyngre de siste dagene, men det kan være på grunn av den store belastningen, og er en naturlig reaksjon som flere har fått. Men, jeg regner med at alle er på topp når kampen sparkes i gang, sier Kjetil Rekdal til vif.no.
 • Kamma: Peter Sørensen, Glenn Ståhl, Stein Inge Haagenrud, Rune Buer Johansen, Pål Schjerve og Oluwasegun Abiodun er ifølge Hamar Arbeiderblad alle ute mot Vålerenga. Jan Michaelsen og Joachim Sørum rekker nok heller ikke kampen.

  Bodø/Glimt - Viking


  Avspark søndag 18.00
 • Glimt: Cato Hansen kommer neppe til å spille mer i år, men bortsett fra dette har ikke trener Ola Haldorsen mange bekymringer. Stian Theting og Stig Arild Råket bør bli klare.
 • Viking: Peter Kovacs mister trolig resten av sesongen, på grunn av en korsbåndskade. Ronny Deila ga seg på onsdagens trening på grunn av stive hofter og stiv korsrygg. Han håper å bli klar til søndag, men sier til Aftenbladet.no at det akkurat nå er uaktuelt å spille. Hannes Sigurdsson ble lyskeskadd på fredagens trening og er uaktuell mot Glimt. Jørgen Tengesdal er også svært tvilsom, på grunn av en lårskade. Trygve Åse Lunde er kneskadd, men går på kortison for å lindre smertene. Egil Østenstad har småproblemer med foten, men spiller på søndag. Kona til Bjørn Berland venter barn, men han reiser nordover for å spille kampen.

  Fredrikstad - Lyn


  Avspark søndag 18.00
 • FFK: Hjemmelaget stiller ifølge sin egen hjemmeside sterkere enn noen gang denne sesongen. Lars Blixt er derimot ute med tre gule. Thomas Myhre starter i mål og alle spillerne skal ifølge Drillo være «fit for fight». Dagfinn Enerly er lagets nye kaptein og dette er trolig startelleveren: Thomas Myhre, Pål Andre Czwartek, Bora Zivkovic, Roger Helland, Trond Erik Bertelsen, Dagfinn Enerly, Simen Brenne, John Anders Bjørkøy, Raymond Kvisvik, Øyvind Hoås og Brian West.
 • Lyn: Oslo-laget har ingen problemer, bortsett fra Øyvind Leonhardsen som har en vond ankel. Det kan likevel hende at han blir klar til kampen. Bjarne K. Ingebretsen og Kevin Larsen spiller U19-EM med landslaget.

  Tromsø - Odd


  Avspark søndag 18.00
 • TIL: Hjemmelaget har ett problem, og det er i mål. Knut Borch er derimot på vei tilbake. - Han har trent alternativt i det siste, men jeg regner med at han blir klar, sier trener Otto Ulseth til NTB. Nyinnkjøpte Stephen Ademolu kan bli spilleklar i løpet av helga.
 • Odd: Bunnlaget har flere sentrale spillere ute. Erik Holtan har tråkket over og Bent Inge Johnsen og Sebastian Henriksson sliter med akillesene sine.

  Aalesund - Rosenborg


  Avspark søndag 20.15
 • AaFK: - Alle spillerne er skadefrie og vi har 25 mann som er klare til kamp søndag kveld, sier Ivar Morten Normark til Dagbladet.no.
 • RBK: Miika Koppinen spiller ikke på søndag. Han pådro seg en smell mot Sundsvall på onsdag. Frode Johnsen sliter fortsatt med ankelen og drar heller ikke til Ålesund. Alexander Tettey og Per Ciljan Skjelbreid er opptatt med U19-landslaget. Daniel Braaten og Bjørn Tore Kvarme er ifølge adressa.no spilleklare igjen. Sebastian Eguren er klar selv om han fikk seg en smell på trening i dag. Adresseavisen tror disse starter for Rosenborg: Espen Johnsen - Christer Basma, Vidar Riseth, Alejandro Lago, Michael Dorsin - Roar Strand, Ørjan Berg, Sebastian Eguren - Alexander Ødegaard, Thorstein Helstad, Øyvind Storflor.

  Lillestrøm - Start


  Avspark mandag 19.00
 • LSK: - Bortsett fra Harald Hauge er alle spilleklare, sier assistenttrener Gunnar Halle til Dagbladet.no. LSK har ikke bestemt seg for om de skal bruke keeper Heinz Müller på mandag. Han er nå tilbake fra skade.
 • Start: Johannes Hardarson fikk sitt femte gule for sesongen mot FFK får ferien, og må stå over på mandag. Fredrik Strømstad sliter fortsatt med smerter i magen og lysken og Jon Midttun Lie fikk seg en smell i kneet i treningskampen mot Odd. Begge kan likevel bli klare innen mandag kveld.
<strong><b>SKADET PÅ TRENING:</strong></b> Hannes Sigurdsson pådro seg en strekk i dag, og spiller ikke mot Glimt på søndag. Foto: ERLING HÆGELAND
SKADET PÅ TRENING: Hannes Sigurdsson pådro seg en strekk i dag, og spiller ikke mot Glimt på søndag. Foto: ERLING HÆGELAND Vis mer
UTE: Brann må nok en gang klare seg uten Martin Andresen.
SPILLER IKKE: Ronny Johnsen er tilbake i trening, men spiller ikke mot Ham-Kam.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer