Siste nytt om lagene

Mange soner på grunn av kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Søndag kveld kan mye avgjøres både i toppen og bunnen av tabellen. Én serierunde før slutt spiller Bodø/Glimt med kniven på strupen.

Og dersom de vinner mot Start og Vålerenga slår Rosenborg, blir VIF seriemestere.

Alle kampene begynner klokka 18. Her er siste nytt om lagene:

Bodø/Glimt - Start

Glimt: Ola Haldorsen holder kortene tett til brystet, før den superviktige kampen for hjemmelaget. Glimt må vinne for å ha en sjanse til å overleve i Tippeligaen. Håvard Halvorsen ble utvist mot Lillestrøm og er uaktuell. Det samme er Stig Johansen som er ute med en bruddskade. Treneren sier til glimt.no at han har laget klart, men han ønsker ikke å avsløre noe. Fredag formiddag trente laget bak lukkede dører i Nordlandshallen.

Start: Atle Roar Håland ble utvist mot Aalesund, og soner. Kristofer Hæstad er derimot tilbake etter at han sto over på grunn av gule kort.

Brann - Odd Grenland

Brann: Ifølge BT.no kommer Mons Ivar Mjelde til å gjøre én endring på laget som tapte på Lerkendal sist helg. Dylan Macallister kommer inn på topp og Charlie Miller går dermed ned på midtbanen. Tom Sanne dyttes ut på kanten og Martin Knudsen må starte på benken. Sannsynlig lag: Opdal - Sigurdsson, Scharner, Soma, Hanstveit - Sanne, Miller, Haugen, Huseklepp - Macallister, Winters.

Odd: Odd anket Fernando de Ornelas\' utestengelse, men fikk ikke medhold og han er derfor ute resten av sesongen. Tommy Svindal Larsen ble utvist sist helg og må også stå over. Morten Fevang er tilbake etter utestengelse.

Fredrikstad - Lillestrøm

FFK: Ifølge Fredrikstad Blad trente FFK torsdag kveld i flomlys, for å vende seg til lysforholdene søndag kveld. Dette laget ble drillet under treningen: Lund Hansen, Czwartek, Zivkovic, Piiroja, Bertelsen, Bjørkøy, Brenne, Ramberg, Kvisvik, Enerly og Wiig (Hoås).

LSK: Michael Mifsud er ute for resten av sesongen. I tillegg er det uklart om Kasey Wehrman og Magnus Powell blir klare til kampen.

Molde - Ham-Kam

MFK: Bo Johansson kan velge blant alle spillerne sine.

Kamma: Bortsett fra de langtidsskadde som har vært ute i hele høst er Peter Sørensen den eneste spillere som ikke er klar for spill på søndag. Jarl André Storbæk har ifølge Hamar Arbeiderblad blitt drillet som midtstopper, og Joachim Sørum eller Axel Smeets kommer dermed trolig til å spille høyreback.

Tromsø - Viking

TIL: Hjemmelaget klarte nesten å ta Roma torsdag kveld, men må nå omstille seg til en kamp for tilværelsen i Tippeligaen. Steinar Nilsen har de samme spillerne tilgjengelig som mot italienerne. Lars Hirschfeld sliter med en lyskeskade, men kommer ifølge Bladet Tromsø til å bite tenna sammen og spille.

Viking: Også Viking spilte en tøff UEFA-cupkamp på torsdag. Bjørn Dahl sto over mot Monaco, men er tilbake i troppen. Han har slitt med en strekk i leggen.

Vålerenga - Rosenborg

VIF: Tom Henning Hovi har begynt å trene med serielederne igjen, men er ikke klar til kamp. Morten Berre og Christian Grindheim sonet mot Viking, men er tilbake nå.

RBK: Tidligere i dag ble det klart at Ørjan Berg skal opereres og mister resten av sesongen. Roar Strand spilte bare en omgang mot Real Madrid, men ifølge adressa.no er han klar til kamp mot Vålerenga.

Aalesund - Lyn

AaFK: Morten Moldskred og Gustave Bahoken soner på grunn av gule kort. Joakim Austnes er tilbake i trening, men rekker trolig ikke kampen på søndag.

Lyn: Henning Berg har ingen spillere som er uaktuelle, men et par spillere sliter med halvskader - men ifølge NTB vil ikke klubben fortelle hvem dette er.

TILBAKE: Både Christian Grindheim og Morten Berre fikk gult mot Lyn, og fikk ikke spille mot Viking. Nå er begge tilbake.
UTE: Start-kaptein ble utvist forrige helg og soner mot Bodø/Glimt på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer