Siste om eliteserielagene

Skal du oppdatere laget ditt i Mitt Drømmelag så sjekk hvem som er skadet og hvem som spiller først.

Tromsø - Molde (lørdag)

Tromsø: TIL sliter med litt småskader, og trener Terje Skarsfjord vil ikke ta ut noe lag før i morgen. Toppscorerern Rune Lange (vondt kne), Morten Kræmer (vond ankel) og Roar Christiensen sliter med småskader. Ellers stiller laget med det samme mannskapet som i cupkampen mot Stabæk tidligere denne uka.

Molde: Petter Christian Singsaas og Trond Strande er ute med skader. Erstattere blir Freddy dos Santos og Pål Lydersen. Ellers stiller Molde med et skadefritt mannskap.

Bodø/Glimt - Vålerenga (søndag)

Bodø/Glimt: Til tross for cup-smellen mot Lyn (2-4) gjør ikke Glimt-trener Dag Opjordsmoen de store forandringene. Christian Berg ble skadet i Lyn-kampen, og spiller ikke. Talentet Arild Berg sliter med dårlig treningsgrunnlag, og er usikker.

Vålerenga: VIF-trener Knut Arild Løberg har et skadefritt mannskap å velge av. Ingen store forandringer til tross for 1-3 for Brann i cupen.

Kongsvinger - Strømsgodset

Kongsvinger: En uhyre viktig kamp for begge lag. Pål Håpnes står over på grunn av tre gule kort, ellers stiller KIL med det samme mannskapet som mot Raufoss. KIL-trener Per Brogeland er usikker på hvordan slankingen av stallen kommer til å påvirke det sportslige.

Strømsgodset: Drammensklubben er plaget av skader. Jostein Flo, Erland Johnsen, Vegard Strøm, Thomas Wæhler og Kenneth Karlsen er usikre. Men de hadde spillefri denne uken, og viste gode takter mot Tromsø borte forrige uke.

Moss - Rosenborg

Moss: Hele ti av spillerne i A-stallen er ute med skader og karantene. Gard Kristiansen og Geir Johansen må stå over på grunn av gule og røde kort. Jan Tore Opphaug er en mulig erstatter. Kenneth Løvlien sitter trolig på benken, etter lang tids skade. Også Dagfinn Enerly står over på grunn av skade. Moss tapte 1-4 for RBK i cupen tidligere denne uka.

Rosenborg: Serielederne stiller med det samme mannskapet som startet - og banket - Moss 4-1 tidligere denne uka. Roar Strand og Tore André Dahlum er fortsatt skadet.

Odd Grenland - Viking

Odd Grenland: Keeper Erik Holtan er ute for åtte uker, og erstattes av Svein Roger Dalen. Det er usikkert om Tor Arne Sannerholt spiller.

Viking: Stiller med samme lag som i cupkampen mot Odd Grenland tidligere denne uka.

Skeid - Stabæk.

Skeid: Bjørn Bakken og Iver Sletten er rapportert friske, og for første gang på lenge kan trener Bengt Eriksen velge på øverste hylle blant et skadefritt mannskap.

Stabæk: Martin Andresen er det eneste spørsmålstegnet foran søndagens kamp. Han sliter med en skade i høyre lår, og det er først etter den siste treningen det blir bestemt om han kan spille.

Lillestrøm - Brann er flyttet til 22/7 på grunn av Branns deltakelse i Intertoto-cupen.