Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siste om lagene

Her er status for eliteserielagene for serierunden i helgen.

Bodø/Glimt - Vålerenga

Bodø/Glimt: Keeper Ole Arvid Langnes er langtidsskadd. Ellers står det bra til i Glimt. Ingen andre spillere er ute med skader, og ingen må stå over søndagens kamp på grunn av gule kort.

Vålerenga: Bjørn Arild Levernes, Erik Hagen, Tobias Gran og Lars Bohinen er ute på grunn av skader. Utover det er det ingen problemer.

Dommer: Jon E. Skjærvold, Fet.

Lyn - Viking

Lyn: Steven Lustü må stå over på grunn av gule kort. Thomas Lagerløf og Mohammed Ouseb er skadet, men eller er situasjonen bra.

Viking: Erik Fuglestad er ute for resten av sesongen. Ellers er det ingen problemer i Viking. Laget stiller med så bra mannskap som mulig mot Lyn, men det er litt usikkert med Brede Hangeland, som fikk en liten smell på oppvarmingen før torsdagens landskamp mot Finland.

Dommer: Øyvind Alapnes, Finnsnes.

Molde - Tromsø

Molde: Petter Christian Singsaas er ute på grunn av lyskeproblemer. Dessuten er Andri Sightorsson langtidsskadd. Bortsett fra disse to stiller laget intakt under den nye treneren Odd Berg til søndagens kamp.

Tromsø: Steinar Nilsen og Thomas Hafstad er noe usikre, men bortsett fra disse stiller Tromsø fulltallig søndag.

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Odd Grenland - Rosenborg

Odd Grenland: Morten Fevang blir ikke med søndag. Han må stå over på grunn av gule kort. Ellers er laget intakt.

Rosenborg: Ingen sliter med skader og ingen må sone på grunn av gule kort. Rune Bratseth sier status ser veldig bra ut før søndagens kamp.

Dommer: Terje Hauge, Lyngbø.

Sogndal - Aalesund

Sogndal: Rune Bolseth er ute med skade, mens Anders Stadheim står over søndagens kamp på grunn av gule kort. Andre problemer er det ikke.

Aalesund: Bortsett fra at det stilles et spørsmålstegn ved om Joachim Austnes kan spille, stiller laget intakt søndag.

Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Lillestrøm - Brann

Lillestrøm: Arne Erlandsen forteller om problemer og usikkerhet rundt mange spillere. Status kommer ikke til å bli gjort opp før etter treningen lørdag.

Brann: Cato Gunntveit og Jonas Jonsson er langtidsskadd. Erlend Hanstveit, Ivar Rønningen og Knut Walde er uaktuelle til søndagens kamp. Robbie Winters er tilbake i lett trening, men det er lite sannsynlig at han kommer til å spille fra start søndag.

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Stabæk møter Bryne mandag.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media