Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siste om lagene

Holtan må stå over, Riseth er ute med gule kort og Bjarmann er usikker. Les siste nytt om tippeligalagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann - Tromsø

Brann: Jonas Jonsson er langtidsskadd, mens Kenneth Storvik har vist bedre form den siste tiden. Han er likevel ikke klar riktig ennå. Cato Guntveit, som også har slitt med skade, er på bedringens vei, men heller ikke han blir klar til søndag.

Tromsø: Arne Vidar Moen er eneste mann som er skadet. Det er en strekk i låret som plager Moen, og trener Trond Johansen vurderer å la ham hvile søndag.

Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Odd Grenland - Lillestrøm

Odd Grenland: Keeper Erik Holtan må stå over søndagens kamp mot Lillestrøm etter at han fikk rødt kort i onsdagens cupkamp mot Ørn-Horten. Ellers er alle mann klare på Odd-laget.

Lillestrøm: Før forrige eliteserierunde hadde Lillestrøm skader i hopetall, men denne gangen ser det mye bedre ut. Torgeir Bjarmann er den eneste som ikke er hundre prosent, men det er ventet at også han blir klar til søndag.

Dommer: Kjell Alseth, Stjørdals-Blink.

Rosenborg - Bryne

Rosenborg: Vidar Riseth får ikke være med søndag etter tre gule kort. Ola By Rise opplyser at resten av laget er klar til kamp.

Bryne: Kim Rune Hellesund har scoret flittig denne sesongen, men Bryne må klare seg uten ham mot Rosenborg. Spissen pådro seg hjernerystelse i cupkampen mot Brann. Ville Väisänen fikk seg en smell i kneet i samme kamp og er høyst usikker til søndagens kamp. Roger Nilsen sliter med en strekk, og kan ikke spille, mens Lasse Strand og Johan Paulsson er langtidsskadd.

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Sogndal - Bodø/Glimt

Sogndal: Tommy Øren er det eneste usikkerhetsmomentet før søndagens kamp. Han fikk en smell i kneet i kampen mot Lillestrøm, og må se an om han blir klar i løpet av helgen.

Bodø/Glimt: Reservekeeper Ole Arvid Langnes er langtidsskadd, mens Christian Berg håper å bli frisk igjen fra sine kneproblemer til søndag. Keeper Tor Egil Horn har det med å være småskadd imellom kampene, men også denne gangen blir han klar til kamp.

Dommer: Terje Hauge, Lyngbø.

Viking - Molde

Viking: Erik Fuglestad er langtidsskadd, mens Bjørn Berland fortsatt sliter med akillesen. Det er ventet at Berland er tilbake i løpet av de nærmeste ukene. Tor Stian Kjøllesdal har nylig operert akillesen, men trenger litt mer tid før han er kampklar.

Molde: Petter Christian Singsaas er eneste mann ute med skade før søndagens kamp. Han var uheldig og slo skulderen ut av ledd i cupkampen mot Skeid, og må regne med tre til fem uker på skadelisten.

Dommer: Espen Berntsen, Vang.

Aalesund - Stabæk

Aalesund: Paulo Dos Santos var ute med en kneskade tidligere i sesongen, men gjorde comeback. Nå har det samme problemet dukket opp igjen, og Dos Santos er ikke klar igjen før til høsten. Samtidig er det nå klart at Johnny Vattøy og Pål Stadsnes blir leid ut til Hødd.

Stabæk: Christian Holter er ute etter å ha fått tre gule kort. For uten ham kan Stabæk-trener Gaute Larsen velge og vrake spillere.

Dommer: Stig Rune Krokdal, Levanger.

Mandag:

Lyn - Vålerenga

Lyn: Thomas Lagerlöf og Frode Hansen kan fortsatt ikke spille, men trener igjen etter skadeopphold. Mohammed Ouseb sliter fortsatt med skade, og er uaktuell til mandagens kamp.

Vålerenga: Trener Kjetil Rekdal kan velge fra samme mannskap som de siste kampene. Langtidsskadde Bjørn Arild Levernes og Erik Hagen trener igjen, mer er ikke klare for kamp.

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.