Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siste om lagene

Status foran 18. runde i Tippeligaen i helgen:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LØRDAG 19.00:

Rosenborg-Viking

Rosenborg: Dagfinn Enerly sliter med en strekkskade, mens Christer George er tvilsom. George fikk en strekk i låret under torsdagens trening. Jan Gunnar Solli fikk et spark i leggen under samme trening, men blir sannsynligvis klar. Espen Johnsen er også et spørsmålstegn med muligens strekk i låret. Azar Karadas er utestengt etter tre gule kort.

Viking: Bjørn Berland sliter med en betennelse i akilles som han ikke blir kvitt, og er uaktuell til kampen mot serielederen. Erik Fuglestad og Jørgen Tengesdal er langtidsskadde. Odd Arne Espevoll er kvitt ryggskaden, og er klar for dyst igjen.

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

SØNDAG 18.00:

Bryne - Bodø/Glimt

Bryne: Trond Bjørnsen sliter med ryggen, mens Ole Hjelmhaug er ute med en leggskade. Kai Ove Stokkeland er utestengt til søndagens kamp med tre gule kort.

Bodø/Glimt: Trener Øystein Gåre kan glede seg over at alle spillere er disponible - ingen skader eller karantener.

Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Stabæk-Molde

Stabæk: Brasilianske Lenilson har vært på prøvespill hos Stabæk, men ble ikke tilbudt kontrakt. Ellers stiller bæringene med fullt lag, med unntak av Tryggvi Gudmundsson som er ute noen uker til med beinbrudd.

Molde: Bjarni Torsteinsson er uaktuell til Stabæk-kampen, ellers er hele troppen intakt, opplyser trener Odd Berg.

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Tromsø-Lillestrøm

Tromsø: Ole Andreas Nilsen sliter med et kne, og Svein-Morten Johansen har problemer med ene hoften. Ellers er laget intakt for trener Terje Skarsfjord. - Jeg ser fram med stor forventning til denne kampen, sier Skarsfjord, som gjør comeback for annen gang som Tromsø-trener.

Lillestrøm: Magnus Powell er fortsatt ute med langtidsskade, mens keeper Emille Baron er tvilsom. Tom Kristoffersen og Johan Petter Winsnes er tilbake etter skade.

Dommer: Terje Hauge, Olsvik.

Aalesund - Lyn:

Aalesund: Frode Fagermo er utestengt etter fem gule kort. Tor Hogne Aarøy er tvilsom før kampen, mens Joakim Austnes er ute for resten av sesongen, opplyser trener Ivar Morten Normark.

Lyn: Fotballforbundet har avvist Oslo-klubbens protest på Steven Lustüs karantene. Dermed må dansken stå over søndagens møte. Kaptein Tommy Berntsen er usikker på grunn av en trøblete akilles, men Lyn håper at han kan spille.

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Vålerenga - Odd Grenland (20.30)

Vålerenga: Ronny Døhli er fortsatt skadet, og er uaktuell til kampen mot Odd. Bjørn Arild Levernes er langtidsskadet, og også uaktuell. David Hanssen trente fredag og er klar til søndag.

Odd Grenland: Espen Ruud er fortsatt syk, men ellers er resten av spillerne skadefrie og uten karantene. Trener Arne Sandstø kan dermed velge fritt i troppen.

Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

MANDAG 19.00:

Brann-Sogndal

Brann: Cato Guntveit og Knut Walde er tilbake etter skader, og trener Mons Ivar Mjelde kan dermed velge fra et skadefritt mannskap.

Sogndal: Tommy Øren, Rune Buer Johansen og Christian Kalvenes er uaktuelle på grunn av skader. Ousman Nyan er også tvilsom, men kan forhåpentlig spille vestlandsoppgjøret på Brann stadion. Robbie Russell er tilbake etter å ha sonet for rødt kort.

Dommer: Jonny Ditlefsen, Mo.

(NTB)