Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siste om lagene

Sjekk ut siste nytt om derbyet i Nord-Norge og VIF tur til Romerike i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag (18.00):

Bodø/Glimt - Tromsø

Bodø/Glimt: Stig Johansen er den eneste tvilsomme på et formsterkt Glimt-lag, etter at han fikk seg en smell mot Bryne i forrige serierunde.

Tromsø: Ole Martin Årst og Steinar Nilsen er usikre før bataljen i nord, og ble testet under trening fredag. Ole Andreas Nilsen sliter fortsatt med kneet og er uaktuell. Det samme gjelder Svein-Morten Johansen som har problemer med den ene hoften, opplyser trener Terje Skarsfjord.

Lyn - Stabæk

Lyn: Jan Derek Sørensen og keeper Thomas Ødegaard er skadet og uaktuelle. Mohammed Ouseb spilte en halvtime i UEFA-cupseieren over Runavik, men er tvilsom. Det samme er Jonny Hanssen som sliter med noen ribbein. Tommy Berntsen får sin første seriekamp som spillende trener, og starter kampen.

Stabæk: Martin Andresen har hatt influensatendenser og trente ikke torsdag, men trener Gaute Larsen regner med at han blir klar til søndagens kamp. Tryggvi Gudmundsson er fortsatt ute med beinbrudd.

Molde - Bryne

Molde: Islendingene Bjarni Torsteinsson og Andri Sigthorsson er fortsatt skadet, og uaktuelle til hjemmekampen mot Bryne. Resten av troppen er intakt.

Bryne: Roger Nilsen er uaktuell til kampen mot Molde, mens Trond Bjørnsen og Kai Ove Stokkeland er usikre.

Odd Grenland - Brann

Odd Grenland: Morten Fevang og Alexander Aas er begge utestengt, etter henholdsvis seks og tre gule kort. Ronny Deila har strekk bak i låret og er uaktuell, men ellers er resten klare.

Brann: Martin Knudsen spiller sannsynligvis ikke mot Odd, etter å ha fått en smell i leggen i forrige kamp. Resten av troppen er klar.

Viking - Aalesund

Viking: Nyinnkjøpte Frode Hansen er spilleklar etter overgangen fra Lyn, og er med i troppen til søndagens kamp. Erik Fuglestad og Jørgen Tengesdal er langtidsskadde, mens Bjørn Berland fortsatt sliter med en betennelse i akillesen. -Vi må ta en vurdering om vi skal operere eller ikke, sier trener Kjell Inge Olsen.

Aalesund: Rune Johansen var tilbake på trening torsdag etter skadeavbrekk, men er ikke klar til vestlandsoppgjøret. Erlend Holm må sone for tre gule kort.

Søndag kl. 20.15:

Sogndal - Rosenborg

Sogndal: Klubben sliter med skader på flere sentrale spillere før toppoppgjøret. Tommy Øren, Rune Buer Johansen, Christian Kalvenes og Ousman Nyan er alle uaktuelle på grunn av skade.

Rosenborg: Dagfinn Enerly er fortsatt ute med strekk. Foruten Enerly, kan Åge Hareide velge fritt blant mannskapet.

Mandag 19.00:

Lillestrøm - Vålerenga

Lillestrøm: Emille Baron og Kasey Wehrman er usikre før mandagens «hatoppgjør» mot Vålerenga. David Vidarsson har brukket beinet, og er ute for resten av sesongen.

Vålerenga: Ronny Døhli og Bjørn Arild Levernes er uaktuelle på grunn av skader. Thomas Holm og Tom Henning Hovi soner for tre gule kort.

(NTB)